18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MIUI 10 8.5.25 – Έρχεται γρήγορο σαν αστραπή!

Ήδη ξέρουμε πολύ καλά ότι στις 31 Μαΐου θα δούμε δείγματα της MIUI 10. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε αίτηση και είστε από τους πρώτους τυχερούς που θα έχετε πρόσβαση στην πρώτη Beta έκδοση του νέου MIUI. Βέβαια η Xiaomi δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και σίγουρα η διάθεση της νέας έκδοσης είναι κάτι το πολύ ευχάριστο. Έτσι θα σας δείξουμε πως να κάνετε την αίτηση και τι χαρακτηριστικά αλλά και στιγμιότυπα έχουμε δει μέχρι στιγμής από την νέα έκδοση.

Κατ’ αρχάς το MIUI 10 έρχεται με σλόγκαν “Γρήγορο σαν αστραπή”! Απ’ αυτό καταλαβαίνουνε ότι ένα από τα κύρια μελήματα της νέας έκδοσης είναι η ταχύτητα! Άρα τα πάντα θα τρέχουν καλύτερα, ελπίζω σταθερά φυσικά και με καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

Το περίεργο είναι ότι κάποιοι χρήστες είδαν ήδη το MIUI 10! Συγκεκριμένα σε πολλούς κατόχους του Redmi Note 4X που έχουν την διεθνή έκδοση, είδαν ένα διαφορετικό λογότυπο από αυτό του MIUI 9 στην τελευταία αναβάθμιση 8.5.25 developer version. Όπως βλέπετε η αναβάθμιση έγραφε MIUI 10! Από τις λεπτομέρειες μαθαίνουμε ότι με το MIUI 10 βελτιστοποιείται η σταθερότητα του συστήματος καθώς και την συνέχεια του. Βέβαια η βελτιστοποίηση πρέπει να έχει και άμεση σχέση με το notch που θα έχει το Mi 8, οπότε να φαίνεται και εκεί με το βέλτιστο τρόπο.

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, στις 31 Μαΐου, εκτός από τα διάφορα κινητά και το Mi Band 3, αναμένουμε να δούμε και την νέα έκδοση του MIUI, το MIUI 10. Μάλιστα μετά την παρουσίαση, όσοι έχουν κάνει αίτηση και έχουν γίνει δεκτοί, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην νέα έκδοση. Εάν θέλετε να κάνετε και εσείς αίτηση, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Υπόψιν όμως, μιλάμε λογικά για την κινέζικη έκδοση της ROM, που σίγουρα θα έχει κάμποσα προβλήματα. Οπότε εάν δεν είστε έμπειρος χρήστης, καλύτερα να το αποφύγετε.

  • Πρώτα πρέπει να κατεβάσετε το WeChat από το PlayStore και να το εγκαταστήσετε στο κινητό σας.
  • Αφού το εγκαταστήσετε, ψάχνετε την λέξη MIUI και κάνετε follow το MIUI 10

  • Στέλνετε το μήνυμα MIUI10 με κεφαλαία όλα, για να σας σταλθεί ο κωδικός εγγραφής της αίτησης

  • Κάνετε Log-in με τον MIUI λογαριασμό σας και μετά στο πεδίο που βλέπετε, διαλέγετε το κινητό που έχετε, τικάρετε την επιλογή από κάτω και γράφετε τον κωδικό εγγραφής που πήρατε.

  • Στην περίπτωση που σας δεχθούν, θα σας ειδοποιήσουν σχετικά

Όπως βλέπετε και στη σελίδα που καταχωρείτε το κινητό σας, δυνατότητα να λάβουν το νέο MIUI 10 έχουν πάρα πολλά κινητά. Έτσι μέσα στην λίστα θα βρείτε πάνω από 30 μοντέλα της Xiaomi, που είναι τα : Xiaomi mix 2S,Mi MIX 2, Mi MIX, Mi 6, Mi 6X, Mi 5X, Mi Note 3, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s/5s plus, Mi 5c, Mi 4s, Mi 4c, Mi Max 2, Mi Max, Mi Pad 3, Redmi S2, Redmi Note 5, Redmi 5/5 plus, Redmi 5A, Redmi Note 5A, Redmi Note 4X (MTK + Qualcomm εκδόσεις), Redmi Note 4, Redmi Note 3, Redmi Pro, Redmi 4X, Redmi 4A, Redmi 4, Redmi 3s/3X…

Το MIUI 10 θα βασίζεται στο Android 8.1, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η δουλειά θα συνεχιστεί πάνω στο σλόγκαν, “γρήγορη εμπειρία” σύμφωνα και με τα όσα μαθαίνουμε και μέσα από την MIUI.

Σίγουρα η νέα έκδοση της MIUI θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, πιο σταθερή, πιο γρήγορη και πιο όμορφη. Εκτός από την ταχύτητα, άλλο ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται να κυριαρχεί είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας ΑΙ, αφού όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας την έχουν και την υποστηρίζουν πλήρως.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο