21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi – Νέο κινητό της περνάει από την πιστοποίηση 3C. Είναι λέτε το Mi Max 3!?

Πριν από λίγο, ένα μοντέλο της Xiaomi πέρασε την πιστοποίηση 3C. Συγκεκριμένα το μοντέλο αυτό έχει την κωδική ονομασία M1807E8S. Το νέο αυτό μοντέλο φαίνεται να έρχεται με μοντέλο φορτιστή MDY-08-ES (αυτός είναι ο φορτιστής του Mi 6) και να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Από τα χαρακτηριστικά που καταφέραμε να μάθουμε, εικάζουμε ότι μπορεί να είναι και το Mi Max 3. Εξάλλου φαίνεται ότι θα είναι κάποιο mid-range κινητό της Xiaomi.

Βάση λοιπόν των όσων ξέρουμε, το Xiaomi Mi Max 3 αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 710, διπλή πίσω κύρια κάμερα, που θα είναι κάθετα τοποθετημένες για να χωράει άνετα ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Φυσικά αυτό που χαρακτηρίζει όλα τα προηγούμενα Mi Max, είναι η τεράστια μπαταρία που έχουν και τον επίσης τεράστιο χρόνο αναμονής. Μάλιστα το Mi Max 2 κατέχει το ρεκόρ του πιο μακροχρόνιου κινητού σε χρόνο αναμονής, αφού φτάνει τις 31 ημέρες! Λογικό είναι λοιπόν η μπαταρία του Mi Max 3 να είναι επίσης μεγάλη.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/y1-exoteriko-asyrmato-vt-icheio-ena-mikro-icheio-me-megales-dynatotites-ston-icho-me-pragmatikes-eikones-kai-vinteo-deite-pos-tha-to-apoktisete-dorean/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″](Giveaway) Y1 εξωτερικό ασύρματο ΒΤ ηχείο – Ένα μικρό ηχείο με μεγάλες δυνατότητες στον ήχο (με πραγματικές εικόνες και βίντεο). Δείτε πως θα το αποκτήσετε δωρεάν![/su_button]

[/su_table]

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει μέχρι στιγμή CEO της Xiaomi, Lei Jun, το Max 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο