24.2 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ρίξτε τώρα βεντούζες…….Made By Xiaomi!

Σίγουρα όλοι ξέρετε τι είναι η φράση “Ρίχνω βεντούζες”. Ένα αρχαίο ιατρικό, που το κάνανε οι γιαγάδες μας στο χωριό, με πολύ καλά αποτελέσματα όταν είστε κρυωμένοι. Τι θα λέγατε εάν τώρα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε και εσείς βεντούζες, αλλά Made by Xiaomi!?

Τώρα η εταιρεία προσφέρει νέες επιλογές για τους χρήστες που αγαπούν τα εναλλακτικά φάρμακα παρουσιάζοντας το Xiaomi Huayi, μία βεντούζα σχεδιασμένη για να θεραπεύει τα εγκαύματα, όπως αναφέρει η εταιρεία, αλλά εδώ Ελλάδα χρησιμοποιείται για να προκαλεί τοπική υπεραιμία και να βοηθάει στο κρυολόγημα. Αυτή είναι μια μικρή βεντούζα που χρησιμοποιεί πεπιεσμένο αέρα, είναι τελείως ανώδυνη στη χρήση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

Το Huayi σχεδιάστηκε με βάση μία αντίστοιχη τεχνική που φυσικά υπάρχει και στην Κίνα, μια αρχαία τεχνική που προέρχεται από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Η αρχαία αυτή τεχνική, όπως και αυτή στην Ελλάδα, περιλαμβάνει ένα βαμβάκι σε ένα πιρούνι που καίγεται, βάζουμε για δευτερόλεπτα το ποτήρι και μετά το τοποθετούμε στο δέρμα του ασθενούς για λίγο. Εκεί βλέπουμε να δημιουργείται ένα εξόγκωμα, που πριν μεγαλώσει πολύ, αφαιρούμε το ποτήρι, αλλιώς θα έχουμε θέμα.

Επί του παρόντος, οι βεντούζες της Xiaomi είναι κατασκευασμένες από πλαστικό και έχουν μια μονόδρομη βαλβίδα στην κορυφή όπου εισάγεται η αντλία αναρρόφησης. Τοποθετούμε την βεντούζα στο μέρος που θέλουμε, τραβάμε τον μοχλό και αφαιρεί τον αέρα από την βεντούζα, δημιουργόντας ένα κενό αέρος, κάνοντας ουσιαστικά την ίδια δουλειά, χωρίς την φωτιά.

Το σύστημα αυτό σχεδιάστηκε για να αποφεύγεται η θέρμανση και η ψύξη των κυπέλλων. Η συσκευασία περιλαμβάνει 14 κυπελλάκια.

Το Huayi είναι κατασκευασμένο από PVC, που είναι ένα ανθεκτικό και εργονομικό υλικό για χρήση στο δέρμα. Έχει διαστάσεις μεγέθους 69 x 53 mm , επιτρέποντας τη χρήση του σε όλο το σώμα. Προς το παρόν, η τιμή και η ημερομηνία έναρξης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο