14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η PayPal σχεδιάζει ν’ αποκτήσει την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών Hyperwallet για 400 εκ δολάρια

Σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στο Internet, PayPal δήλωσε την Τρίτη ότι συμφώνησε να δαπανήσει περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την απόκτηση της εταιρείας χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Hyperwallet Systems.

Η Hyperwallet ιδρύθηκε το 2000. Μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμές σε διάφορες μορφές σε περισσότερες από 200 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χρεωστικών καρτών και των μεταφορών που πραγματοποιούνται σε τράπεζες ή σε λογαριασμούς PayPal.

Τον περασμένο μήνα, η PayPal ανακοίνωσε επίσης την εξαγορά της σουηδικής εταιρείας πληρωμών start-up iZettle για 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέσω της συγχώνευσης, το PayPal θα έχει δεκάδες χιλιάδες φυσικά καταστήματα παγκοσμίως, τα οποία θα την βοηθήσουν να εισαγάγει εργαλεία ψηφιακής πληρωμής σε φυσικούς λιανοπωλητές και να ανταγωνιστεί άλλες αντίστοιχες εταιρείες.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/neoi-kanones-sti-foritotita-kinitis-kai-statheris-tilefonias-ti-na-prosechoyme/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Νέοι κανόνες στη φορητότητα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας- Τι να προσέχουμε[/su_button]

[/su_table]

Την Τρίτη, η τιμή των μετοχών της PayPal υποχώρησε κατά 1,55% στα 84,52 δολάρια, με την συνολική αγοραστική αξία να είναι περίπου στα 100.358 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο