Άλλη μια μεγάλη αγάπη στην ζωή μου… είναι το αυτοκίνητο και ειδικά όταν παντρεύονται με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Πόσο μάλλον όταν στην εξίσωση μπαίνει μια πολύ καλή τιμή, παρέα με την εγγύηση (πραγματική) αλλά και θεσμική μιας και η LEAPMOTOR με το μικρό της ηλεκτρικό Διαμαντάκι Τ03 αλλά και το μέσο SUV B10… έχει καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά.
Πλέον το Β05 έρχεται να καλύψει (κι απ’ ότι φαίνεται το κάνει πολύ καλά) την γκάμα της εταιρίας με ένα Sport ηλεκτρικό αυτοκίνητο κατηγορίας Β σε κλασικό όμορφο, δυναμικό Hatcback σχεδιασμό που αν προσθέσεις πάλι εδώ τα 6,7 sec, 0-100km/h, Αυτονομία ~500km και Super Εξοπλισμό Στο 25άρι?!?!
Τότε μάλλον και δεν ξέρω αν είναι οριακός ο χαρακτηρισμός μου… αλλά θα έλεγα ότι είναι απόλυτα τίμιο.
Αυτά, όσον αφορά την πρώτη ματιά από κοντά… και με εντυπωσίασε τόσο που αν και δεν αφορά το “προϊόν καθαυτό” την απόλυτη θεματολογία του καναλιού μου, έβαλα τον σύμβουλο πωλήσεων της Δ. Αντωνόπουλος Α.Ε και φίλο μου Χρήστο να μας κάνει μια “τώρα σε είδα, τώρα στάσου” που λέει και η παροιμία, παρουσίαση χωρίς εξοπλισμό, χωρίς μοντάζ χωρίς σκαλέτα… απλά με ένα κινητό στο χέρι.
Ίσως να μην μπορέσαμε απόλυτα και μέσα σε 6 λεπτά να καλύψουμε στο 100% αυτά που θα ήθελες να ρωτήσεις και γι’ αυτόν τον λόγο θα κάνω 2 πράγματα για εσένα.
α) θα σου αφήσω πιο κάτω όλον τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά του LEAPMOTOR Β05 για να τον διαβάσεις και…
β) Θα σου αφήσω όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με την Δ. Αντωνόπουλος Α.Ε (Λαμία – Χαλκίδα) κι ασφαλώς του φίλου πρώτα απ’ όλα και Σύμβουλου πωλήσεων στο κατάστημα της Χαλκίδας Πίγγου Χρήστου. (Χρωστάω Test Drive)

Οπότε δες πρώτα όλο το βίντεο κι επιπλέον πληροφορίες θα σου έχω πιο κάτω
@unpackman.review Νέο LEAPMOTOR Β05: Sport Hatcback με 6,7 sec τα 0-100km/h, Αυτονομία ~500km και Super Εξοπλισμό Στο 25άρι?!?! Τίμιο, Ξεχωριστό Όμορφο, Δυναμικό και… #sportscar #fast #electric #leapmotor #foryourepage @leapmotor_global @d.antonopoulos_s.a





