16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi ξυριστική μηχανή με τρεις κεφαλές – Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα (με φωτογραφίες και βίντεο)

Το ότι είμαι μεγάλος fan της Xiaomi, δεν νομίζω να αμφιβάλλει κάποιος…. Οπότε πριν λίγο καιρό είπα να δοκιμάσω άλλο ένα εξάρτημα που έχει βγάλει η εταιρεία, την ξυριστική της μηχανή. Πράγματι η Xiaomi έχει βγάλει μία πολύ ωραία αδιάβροχη ξυριστική μηχανή με τρεις λεπίδες που κάνει πολύ καλή δουλειά! Και αυτό το λέω έχοντάς την πάνω από ένα μήνα, οπότε έχω ξυριστεί κάμποσες φορές και το αποτέλεσμα το έχω διαπιστώσει πολλάκις! Την μηχανή την είχα αγοράσει από το Zapals όπου την έχει σε πραγματικά πάρα πολύ χαμηλή τιμή!

Όπως είπα και πιο πάνω, την ξυριστική μηχανή της Xiaomi την πήρα από το Zapals. Παρόλο που δεν έχει κάποια επίσημη υπηρεσία ή τρόπο αποστολής ώστε να μην περνάει από το τελωνείο η παραγγελία σας, στις κάμποσες αγορές που έχω κάνει από εκεί, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και πριν κάνω την αγορά της ξυριστικής, με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Πάντως η ξυριστική μου ήρθε γρήγορα και χωρίς άλλα έξοδα!

[su_carousel source=”media: 14999,15000″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Ανοίγοντας την συσκευασία είδα ένα μεγαλούτσικο άσπρο κουτί με πολυτελές χαρτόνι. Από την πάνω μεριά φαίνεται η εικόνα της ξυριστικής μηχανής της Xiaomi, ενώ από πίσω φαίνονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε την ξυριστική μηχανή φυσικά, ένα εγχειρίδιο στα κινέζικα, την βάση φορτιστή και ένα βουρτσάκι για να καθαρίζετε τις λεπίδες της μηχανής. Οι διαστάσεις της ξυριστικής μηχανής είναι 154 x 36 x 58 mm.

[su_carousel source=”media: 14982,14983,14984″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Το εγχειρίδιο αναλυτικό, αλλά δυστυχώς στα κινέζικα. Το μόνο χρήσιμο που θα πρέπει να καταλάβετε είναι η λειτουργία κλειδώματος που έχει η μηχανή. Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi μπορεί να κλειδώσει τις λεπίδες ώστε όταν ταξιδεύετε να μην ενεργοποιηθούν κατά λάθος και υπάρξει πρόβλημα. Αλλιώς η ξυριστική μηχανή δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες. Επίσης το πενάκι που έχει, μπορεί να σα φανεί χρήσιμο όταν αφαιρώντας τις λεπίδες από την μηχανή, τι καθαρίσετε. Εγώ πάντως καθαρίζοντας τις λεπίδες με μπόλικο νεράκι, δεν το έχω χρειαστεί μέχρι στιγμής.

[su_carousel source=”media: 14985,14986″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi πάντως είναι πολύ καλή. Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τέτοια μηχανή και ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή στο κατά πόσο θα ξυρίζει καλά και πλήρως. Τελικά όλες μου οι ανησυχίες εξαφανίστηκαν μετά την πρώτη προσπάθεια. Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi διαθέτει ένα πολύ δυνατό μοτέρ MABUCHI MOTOR 260. Το μοτέρ αυτό έχει την δυνατότητα να δίνει συνεχόμενη δυνατή κίνηση στις λεπίδες, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα ή κοψίματα φυσικά. Οι λεπίδες που έχει είναι από την JFE & SANDVIK με υψηλής ποιότητας ατσάλι με ECM ηλεκτρομηχανική διαδικασία, που παρατείνει την ζωή των λεπίδων και δεν δημιουργεί ερεθισμούς στο πρόσωπο όταν ξυρίζεστε.

[su_carousel source=”media: 14987,14988,14989,14990,14991″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Οι λεπίδες έχουν δυνατότητα κίνησης 360° και είναι διπλές, ώστε να έρχονται όσο γίνεται περισσότερο σ’ επαφή με το δέρμα και να παίρνουν την σωστή γωνία του προσώπου, ώστε να γίνεται το ξύρισμα πολύ αποτελεσματικό. Φυσικά η ξυριστική μηχανή έχει πιστοποίηση IPX7 που την κάνει αδιάβροχη. Έτσι έχετε την δυνατότητα να κάνετε είτε στεγνό ή και βρεγμένο ξύρισμα. Εγώ μάλιστα κάνω και με αφρό για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η μηχανή έχει δύο ταχύτητες ξυρίσματος, την βασική και την ενισχυμένη. Η βασική είναι για όλους, ενώ η ενισχυμένη δίνει μία ταχύτητα 3.9 m/sec που εάν έχετε σκληρές τρίχες ή μεγάλα μούσια, θα την χρειαστείτε. Επίσης η λαβή διαθέτει ειδική επίστρωση ώστε να μην μένουνε επάνω της δαχτυλιές, ενώ είναι πολύ εργονομική και πρακτική.

[su_carousel source=”media: 14992,14993,14994″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi φορτίζει ασύρματα, για να είναι αδιάβροχη. Η βάση έχει ένα USB βύσμα για να το συνδέσετε είτε με κάποιο EU βύσμα για την πρίζα ή εάν έχετε κάποιο πολύμπριζο με USB θύρες, powerbank ή υπολογιστή. Η μπαταρία της μηχανής κρατάει κάπου στα 60 λεπτά, κάτι που μεταφράζετε σε περίπου 30 ξυρίσματα. Μετά θα χρειαστείτε περίπου στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία της.

[su_carousel source=”media: 14996″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Δείτε και το βίντεο παρουσίασης που σας έχω ετοιμάσει:

Μετά από ένα μήνα χρήσης της ξυριστικής μηχανής της Xiaomi, μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Υπόψιν η ξυριστική μηχανή δεν είναι έξυπνη συσκευή, όπως έχει στο μεγαλύτερο βαθμό τις συσκευές της η εταιρεία. Εξάλλου τι να την κάνετε μία έξυπνη ξυριστική μηχανή!? Το βασικό είναι ότι ξυρίζει πάρα πολύ καλά, εύκολα και γρήγορα. Το ξύρισμα είναι επιπέδου σαν να έχετε κάνει κόντρα, ενώ και με τον αφρό που την χρησιμοποιώ, κάνει φοβερή δουλειά. Την ξυριστική μηχανή όπως σας είπα την πήρα από το Zapals, όπου θα την βρείτε στα 37.99$! Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε στο Banggood στα 59.99$, στο Gearbest όπου το έχει σε Flash Sales στα 38.99$.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο