20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Samsung Galaxy S10+ μπορεί να είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες μπροστά

Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τελευταία υπάρχει μία τάση οι κάμερες των κινητών να γίνονται όλο και περισσότερες. Έτσι έχουν εμφανιστεί κινητά που έχουν δύο κάμερες μπροστά και δύο πίσω, ενώ ακούγεται ότι τα επόμενα μοντέλα θα είναι με τρεις πίσω κύριες κάμερες! Απ’ ότι φαίνεται από αυτή την νέα μόδα δεν θα ξεφύγει ούτε και η Samsung.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε από τις πηγές μας, εκτός από την πιθανότητα να υπάρχουν τρεις πίσω κάμερες , το Galaxy S10+ θα αυξήσει και τον αριθμό των καμερών και μπροστά σε δύο, έχοντας έτσι συνολικά 5 κάμερες! Ωστόσο, τα άλλα δύο μοντέλα, που θα βγούνε του S10 εξακολουθούν να είναι τα ίδια με το S9, το οποίο είναι single shot.

Οι επιδράσεις της διπλής κάμερας μπορούν να ποικίλουν, όπως στην αναγνώριση προσώπου, στο beautify αλλά και στις εφαρμογές AR / VR.

Υπάρχει επίσης μια νέα είδηση ​​από το GalaxyClub, η Samsung υπέβαλε την εμπορική επωνυμία “Anti SDE AMOLED” στην Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ, ενώ το SDE είναι το “αποτέλεσμα της πόρτας οθόνης” όπως μεταφράζεται. Για παράδειγμα, στο S9, όταν χρησιμοποιείται με το Gear VR, λόγω της υψηλής ανάλυσης, θα εμφανιστεί το πλέγμα συνδεδεμένων υπο-εικονοστοιχείων.

Το κατά πόσον θα χρησιμοποιηθεί η οθόνη “Anti SDE AMOLED” στο S10, τουλάχιστον ως τεχνικό στοιχείο, δεν είναι ακόμα σίγουρο.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/oneplus-6-8-128-apoktiste-to-simera-me-asfaleia-teloneioy-kai-me-ekptotiko-koyponi-apo-to-coolicool/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]OnePlus 6 8/128 – Αποκτήστε το σήμερα με ασφάλεια τελωνείου και με εκπτωτικό κουπόνι από το Coolicool![/su_button]

[/su_table]

Επιπλέον, όσον αφορά το πότε να το περιμένουμε, η τελευταία φήμη λέει ότι θα είναι στο MWC στις αρχές του επόμενου έτους.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο