14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi Mijia κλιματιστικό με 0,1°C ευαισθησία ελέγχου θερμότητας ανακοινώθηκε στα 2199 γιουάν!

Η Xiaomi είναι γνωστό ότι παράγει τα πάντα σχεδόν μέσω θυγατρικών εταιρειών. Ένα από τα προϊόντα που παράγει είναι και κλιματιστικά. Παλιότερα τα έβγαζε μέσω της εταιρείας Midea που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Τώρα η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει νέο μοντέλο μέσω της Mija αυτή την φορά.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε σήμερα ένα χαμηλού προφίλ κλιματιστικό Mijia Internet. Μετά την οικολογική αλυσίδα Zhimi που παράγει μέσω αυτής τελευταία κλιματιστικά, η Xiaomi αποφάσισε να εισέλθει η ίδια προσωπικά πια στον χώρο αυτό.

Mi κλιματιστικό Internet χρησιμοποιεί ένα απλό μοντέρνο σχεδιασμό, που χάρις σε αυτόν κέρδισε το 2017 τη διάκριση στο Design, ενώ έχει αυξημένη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Το κλιματιστικό έχει UV ματ πάνελ ρητίνης από πολυμερές ABS, με οθόνη LED, που υποστηρίζει 0.1℃ έλεγχο της θερμοκρασίας, μέσω της εφαρμογής Mi Home APP.

[su_carousel source=”media: 15246,15247,15248″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Το κλιματιστικό έχει υψηλή απόδοση, έχει ευρύ φάσμα συχνοτήτων λειτουργίας, ενώ η έξοδος μπορεί να διατηρείται σταθερή σε διάφορες θερμοκρασίες, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Το κλιματιστικό είναι εφοδιασμένο με αντιβακτηριακό φίλτρο μέσα, το οποίο μπορεί να πλυθεί.

Ο διπλής σειράς εναλλάκτης θερμότητας έχει μεγάλη επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας και υψηλή απόδοση ψύξης. Το κλιματιστικό έχει δυνατότητα ψύξης 16-21 τετραγωνικών μέτρων, ενώ για θέρμανση μπορεί να καλύψει άνετα 18-23 τετραγωνικά μέτρα. Ταυτόχρονα, έχει βελτιωθεί συνολικά ο εσωτερικός σχεδιασμός, μειώνοντας έτσι κατά πολύ τον θόρυβο που μπορεί να κάνει ένα κλιματιστικό, ρίχνοντάς τον στα 22 ντεσιμπέλ (έως 42 ντεσιμπέλ).

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/apisteytes-prosfores-se-ola-ta-proionta-tis-xiaomi-mono-apo-to-coolicool/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Απίστευτες προσφορές σε όλα τα προϊόντα της Xiaomi μόνο από το Coolicool![/su_button]

[/su_table]

Η τιμή του κλιματιστικού θα είναι στα 2199 γουάν (325$), παρέχοντας μια εγγύηση 6 ετών , αλλά ο χρόνος πώλησης δεν έχει ανακοινωθεί.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο