15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi – Ανέβηκε στην 2η θέση στις πωλήσεις στην Ελλάδα!

Όπως σας γράψαμε, χθες είχαμε την επίσημη ανακοίνωση στην Ισπανία των Xiaomi Mi A2 και A2 Lite. Στην παρουσίαση όμως των δύο κινητών, παρουσιάστηκε και μένα slide που έδειχνε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την πορεία της Xiaomi στην Ελληνική αγορά! Τα στοιχεία αυτά λοιπόν δείχνουν ότι η Xiaomi είναι στην 2η θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα!

Στην παρουσίαση χθες, ο εκπρόσωπος της Xiaomi αναφέρθηκε φυσικά στην συνολική πορεία της εταιρείας μέχρι στιγμής. Έτσι επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουμε ότι είναι στην πεντάδα των παγκόσμιων κατασκευαστών (έχει την 5η θέση συγκεκριμένα), ενώ σε 15 χώρες συνολικά, κατέχει μία θέση στην πρώτη πεντάδα. Συγκεκριμένα όπως βλέπετε και από την σχετική φωτογραφία, στην Ελλάδα κατέχει πια και επίσημα την 2η θέση σε πωλήσεις στην χώρα!

Εάν μάλιστα θυμηθείτε και την τελευταία έκθεση της CounterPoint για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 αναφορικά με τις πωλήσεις των smartphones στην Ελλάδα, θα δείτε ότι οι δύο κύριες εταιρείες είναι οι Samsung και Apple, με την Xiaomi να είναι η μόνη άλλη εταιρεία που εμφανίζονται συσκευές της στην κατάταξη.

Όπως βλέπετε και από το σχετικό γράφημα, κάπου στην μέση περίπου, βλέπουμε το πρώτο κινητό από την Xiaomi, το Xiaomi Redmi 5A, το οποίο είναι ένα χαμηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολύ φθηνό ταυτόχρονα! Λίγο πιο κάτω θα βρούμε άλλο ένα κινητό της Xiaomi, το Xiaomi Redmi 5 Plus.

[su_table]

T[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-redmi-note-5-apoktiste-to-simera-pio-fthina-me-to-ekptotiko-mas-koyponi-apo-to-coolicool-me-asfaleia-teloneioy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi Note 5 – Αποκτήστε το σήμερα πιο φθηνά με το εκπτωτικό μας κουπόνι από το Coolicool με ασφάλεια τελωνείου[/su_button]able

[/su_table]

Το σίγουρο είναι ότι η μέχρι στιγμής πορεία της Xiaomi, έχει εντυπωσιάσει πολλούς! Και αυτό είναι λογικό αφού καταφέρνει και συνδυάζει πολύ καλή ποιότητα με χαμηλή τιμή! Σίγουρα να περιμένετε περισσότερα μοντέλα να δείτε στην λίστα αυτή από την Xiaomi.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο