20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Ecological Chain Enterprise Huami Technology – Νέο έξυπνο ρολόι ανακοινώνει σήμερα!

Η Xiaomi Ecological Chain Enterprise Huami Technology ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ότι σήμερα θα γίνουμε μάρτυρες σ’ ένα μεγάλο γεγονός….

…αλλά οι λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση της Huami, ο Διευθύνων Σύμβουλος Huang Wang, ανέφερε ότι το έξυπνο σπορ ρολόι AMAZFIT έχει επιτύχει “αθροιστικές πωλήσεις στο εξωτερικό μόνο, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο” και “πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους στην εγχώρια αγορά”, ενώ ανέφερε ότι στη συνέχεια θα υπάρξει μια σειρά από εκθαμβωτικές κινήσεις, που υποδηλώνουν ότι νέα προϊόντα από την Huami θα έρθουν στη σκηνή.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-mi-max-3-pro-dystychos/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Mi Max 3 Pro – Δυστυχώς….. [/su_button][/su_table]

Προς το παρόν, τα κύρια προϊόντα της Huami είναι τα έξυπνα βραχιόλια (Mi Band) και τα έξυπνα ρολόγια, τα οποία και τα δύο είναι για να έχετε πιο υγιεινή καθημερινότητα.

Σίγουρα όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τι καινούργιο έχει να μας ανακοινώσει η Huami.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο