17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy Tab S4 – Έρχεται με Snapdragon 835 την 1η Αυγούστου

Σήμερα σας έχουν αρκετά νέα και εκτός Xiaomi απ’ ότι φαίνεται. Έτσι μάθαμε νέα σχετικά με το αναμενόμενο tablet Samsung Galaxy Tab S4, που είχαμε μάθει ότι θα μας το έδειχνε για πρώτη φορά η εταιρεία στο IFA.

Τα νέα στοιχεία που μάθαμε σήμερα, δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν μας επιβεβαιώνουν επίσημα την ημερομηνία αυτή. Σύμφωνα όμως με το AndroidHeadlines, έχει επιβεβαιώσει ο χρόνος απελευθέρωσης του Galaxy Tab S4. Έτσι, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Samsung έχει αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει το Galaxy Tab S4 Level τον Αύγουστο 1 και ίσως κυκλοφορήσει και το Galaxy Smartwatch. Αν αυτό αληθεύει, τότε το Samsung Galaxy Tab S4 θα παρουσιαστεί την επόμενη Τετάρτη.

Βάση των όσων ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Samsung Galaxy Tab S4 θα χρησιμοποιήσει 10.5 ίντσες οθόνη με ανάλυση 2560 × 1600, για επεξεργαστή θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 835, ενώ θα έχει 4GB RAM + 64GB ROM. Η πίσω κύρια κάμερα έχει ανάλυση 13MP, ενώ η μπροστινή είναι με 8MP. Η μπαταρία είναι των 7300mAh, ενώ για λειτουργικό σύστημα διαθέτει Android 8.1. Είναι εξοπλισμένο με θύρα USB 3.1 και υποστηρίζει Bluetooth 5.0.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/moto-z2-play-apoktiste-to-simera-se-flash-sales-extra-koyponi-panta-me-asfaleia-teloneioy-apo-to-coolicool/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Moto Z2 Play – Αποκτήστε το σήμερα σε Flash Sales + έξτρα κουπόνι, πάντα με ασφάλεια τελωνείου από το Coolicool![/su_button]

[/su_table]

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Tab S4 είναι εξοπλισμένο με το νέα γραφίδα S Pen, γνωστή από το Samsung Galaxy Note 9, που συνδέεται με το tablet μέσω ΒΤ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο