14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi Notebook Pro 2 – Έρχεται αύριο με επεξεργαστή 8ης γενιάς και την GTX1050!

Χθες σας γράφαμε για το Xiaomi Notebook Pro 2 που ακούσαμε ότι είναι να το δούμε σύντομα. Το ενδιαφέρον σε αυτό το notebook είναι ότι απ’ ότι μαθαίνουμε, θα φέρει την φοβερή κάρτα γραφικών GTX 1050. Σήμερα με νέο πόστερ στο Weibo, η xiaomi μας επιβεβαίωσε περισσότερα πράγματα σχετικά με το αναμενόμενο Notebook.

Κατ’ αρχάς μάθαμε την ημερομηνία που θα μας ανακοινωθεί και είναι αύριο, 3 Αυγούστου! Στην αφίσα βλέπουμε τον πολύ γνωστό μας Gozilla, να έχει ξυπνήσει.

Από τις πληροφορίες που μπορούμε να καταλάβουμε από την αφίσα, βλέπουμε ότι θα φέρει την κάρτα γραφικών GTX 1050 που έχει φοβερές επιδόσεις και φοβερή ψύξη. Αν και οι μέχρι και χθες τουλάχιστον πληροφορίες μίλαγαν μόνο για μία απλή αναβάθμιση του επεξεργαστή από 7ης γενιάς σε 8ης, φαίνεται στις αναβαθμίσεις τελικά θα προστεθεί και η κάρτα γραφικών.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι μαζί με την αφίσα κυκλοφόρησε και ένα κουίζ από την Xiaomi. Το κουίζ ήταν δύο ερωτήσεις που η μία είχε σαν απάντηση το “Xiaomi Notebook Pro 2” και η άλλη “3η Αυγούστου Κίνα Joy GTX1050“.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-sdm855-emfanistike-sto-geekbench-simera-kainoyrgio-xiaomi-kinito-einai-alithino-i-psemmata-as-doyme/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi SDM855 – Εμφανίστηκε στο Geekbench σήμερα! Καινούργιο Xiaomi κινητό!? Είναι αληθινό ή ψέμματα!? Ας δούμε….[/su_button]

[/su_table]

Αυτό σημαίνει ότι η αυριανή διάσκεψη είναι πιθανό όχι μόνο να μας παρουσιάσουν το Xiaomi Notebook Pro 2 για πρώτη φορά, αλλά και να είναι εφοδιασμένο με την κάρτα γραφικών GTX1050.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο