18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Apple – Δεν θ’ ανοίξει τελικά κατάστημα στην Ινδία λόγω πολλών απαιτήσεων!

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στον ξένο τύπο η Apple σκεφτόταν από καιρό ν’ ανοίξει κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ινδία. Αυτό σίγουρα θα βοηθούσε πολύ τις πωλήσεις εκεί αφού αυτή την στιγμή στην μεγαλύτερη αναπτυσσόμενη αγορά δεν τα πάει και τόσο καλά. Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται μάλλον θα το εγκαταλείψει αυτό το όνειρο λόγο των πολλών απαιτήσεων και περιορισμών που υπάρχουν από την κυβέρνηση της Ινδίας στο ν’ ανοίξει κάποιος φυσικό κατάστημα εκεί.

Έτσι αντί ν’ ανοίξει μόνης της καταστήματα στην Ινδία, τώρα πια προσανατολίζεται στο franchise και μέσω αυτού να διαθέτει τα προϊόντα της εκεί.

Η επιθυμία της Apple ν’ ανοίξει είναι παλιά. Είναι τόσο παλιά που ακόμα και ο Cook, ο πρώην CEO της Apple όταν ακόμα ζούσε, είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ινδίας για αυτό τον σκοπό, αλλά και πάλι δεν κατάφερε τίποτα.

Έτσι απ΄ότι φαίνεται η Apple θα πρέπει να καταλήξει στην λύση του franchise για να έχει φυσική παρουσία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ινδίας. Έτσι σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, το κάθε κατάστημα θα είναι έως και 464 m².

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/xiaomi-aqara-smart-door-lock-s2-neo-chroma-ekdosis-me-timi-sta-1699-yuan-248/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Aqara Smart Door Lock S2 – Νέο χρώμα έκδοσης με τιμή στα 1699 yuan (248$)[/su_button]

[/su_table]

Η Apple πρέπει επειγόντως να κάνει κάτι για να βοηθήσει τις πωλήσεις γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο. Έτσι στο πρώτο εξάμηνο του 2018 η Apple έστειλε μόλις κάτι λιγότερο από 1 εκ συσκευές στην Ινδία. Δυστυχώς ο τεράστιος πληθυσμός των 1.4 δις δεν φτάνουν για να βοηθήσει τις πωλήσεις της.

Το κύριο πρόβλημα της Apple είναι ότι είναι ακριβή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πουλάει λιγότερο. Οπότε εάν δεν φτιάξει τις τιμές της δεν ξέρω πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις Xiaomi και Samsung που κυριαρχούν στην αγορά αυτή.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο