14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

iPhone A series – Οι επεξεργαστές του θα φτιάχνονται αποκλειστικά από την TSMC για τα επόμενα δύο χρόνια

Οι πηγές μας από την Κίνα μας ανέφεραν ένα σημαντικό νέο σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Apple. Όπως μας ενημέρωσαν λοιπόν, οι επεξεργαστές της σειράς A των iPhone θα κατασκευάζονται αποκλειστικά από την TSMC τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο αναλυτής αγοράς Brett Simpson της Arete Research, ανέφερε σε μία συνέντευξή του ότι η TSMC θα συνεχίσει να είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της Apple για την σειρά Α των iPhone για τα επόμενα χρόνια, εφόσον και η TSMC καταφέρνει να παραδίδει καινούργιες τεχνολογίες και εγγυάται την παράδοση αρκετών επεξεργαστών κάθε χρόνο.

Από αυτή την οπτική γωνία, η TSMC δεν θα είναι μόνο ο ΟΕΜ του Α12 επεξεργαστή που θα χρησιμοποιηθεί φέτος στο νέο μοντέλο της iPhone που περιμένουμε να δούμε, αλλά λογικά θα είναι τουλάχιστον και του Α13 για το iPhone του χρόνου.

[su_table]

Tab[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/prosfores-kai-koyponia-apo-to-gearbest-gia-ag/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά![/su_button]le

[/su_table]

Φυσικά αυτά τα νέα μόνο καλά δεν θα μπορούσαν να είναι για την Samsung, γιατί αγωνιούσε να είναι εκείνη ο κατασκευαστής του Α13 της Apple, κάτι που φαίνεται ότι δεν θα γίνει. Ουσιαστικά η Samsung ελπίζει μπας και έχει μερικές ΟΕΜ παραγγελίες για τον Α13 του χρόνου. Μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που έχει αφοσιωθεί πλήρως στο να δημιουργήσει InFo τεχνολογία, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι πιο μπροστά σε αυτόν τον τομέα από την TSMC.

Επιπρόσθετα, η Samsung έχει ρίξει τις τιμές της στην UV λιθογραφία κατά 20%, αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για την Apple. Αναφορικά μάλιστα με το επίπεδο UV λιθογραφίας της Samsung, υπάρχουν αναφορές ότι είναι με μεγάλο ρίσκο, προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και η TSMC. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η TSMC να μπορεί να ενσωματώσει πια πλήρως την EUV λιθογραφική διαδικασία, όταν θα φτάσουν να κατασκευάζουν 5nm επεξεργαστές!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο