14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Apple – Διορθώθηκε η ευπάθεια που έγινε αιτία για εκατοντάδες iPhone χρήστες να διαρρεύσουν οι κωδικοί τους

Ευπάθεια που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα στο online κατάστημα της Apple είχε γίνει η αιτία εκατοντάδες κωδικοί χρηστών και τα στοιχεία τους να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά περισσότερο από 72 εκ χρήστες έπεσαν θύμα αυτής της ευπάθειας του συστήματος με επίκεντρο κυρίως πελάτες των εταιρειών T-Mobile και AT&T.

Αυτές τις ημέρες μάθαμε ότι η Apple διόρθωσε το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κωδικοί δεν διέρρευσαν. Ουσιαστικά βάση και τα όσα μας είπαν οι ειδικοί, η ευπάθεια αυτή στηρίζετε πάνω σ’ ένα τεχνικό λάθος. Το λάθος οφείλετε στο api (application programming interface) της T-Mobile που επικοινωνούσε με το site της Apple για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του χρήστη.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/iphone-a-series-oi-epexergastes-toy-tha-ftiachnontai-apokleistika-apo-tin-tsmc-gia-ta-epomena-dyo-chronia/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]iPhone A series – Οι επεξεργαστές του θα φτιάχνονται αποκλειστικά από την TSMC για τα επόμενα δύο χρόνια[/su_button]

[/su_table]

Η Apple πάντως συνιστά ν’ αλλάξετε τον κωδικό σας, ειδικά άτομα που ανήκουν στις εταιρείες που αναφέραμε πιο πάνω. Αυτό κυρίως για μεγάλους εταίρους, καθώς για απλούς οικιακούς χρήστες δεν έχει ακουστεί κάτι και θεωρείται και μη απαραίτητη η όποια αλλαγή.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο