16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα νέα iPhone που θα εμφανιστούν τον άλλο μήνα, θα είναι δίκαρτα!

Όπως ήδη σας έχουμε πει και αναμένουμε, τον άλλο μήνα η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τρία νέα μοντέλα iPhone τον άλλο μήνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, τα τρία νέα αυτά μοντέλα, θα συνεχίσουν την σχεδιαστική ιδέα του iPhone X που είδαμε πέρυσι, δηλαδή το Face ID, λειτουργία μέσω χειρονομιών και διπλή οριζόντια κάμερα στο πίσω μέρος, δηλαδή μία από τα ίδια. Η κύρια διαφορά των νέων μοντέλων θα είναι η μεγάλη οθόνη.

Έτσι τα τρία νέα μοντέλα που θα δούμε τον Σεπτέμβριο, θα είναι τα D33, D32 και N84. Τα μοντέλα αυτά αντιστοίχως είναι το iPhone με την 6.5 ιντσών OLED οθόνη, η έκδοση των 5.8 ιντσών με OLED οθόνη και τέλος με την 6.1 ιντσών LCD οθόνη. Τα δύο πρώτα μοντέλα θα κατασκευαστούν από τον Hon Hai Precision, ενώ η LCD έκδοση του iPhone θα γίνει από τους Hon Hai Precision και Heshuo.

Η έκδοση των 6.5 ιντσών θα είναι η μεγαλύτερη που έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Apple από θέμα οθόνης, ενώ η έκδοση με την 5.8 ιντσών οθόνη θα είναι η συνέχεια του iPhone X. Η βασική αναβάθμιση θα είναι αναφορικά με τον επεξεργαστή (Α12) και την κάμερα.

Αναφορικά με την 6.1 ιντσών LCD οθόνη, η αποκαλούμενη “φθηνή έκδοση, που μπορεί εμφανισιακά να μοιάζει με το iPhone X, η οθόνη του είναι στις 6.1 ίντσες, θα βγει σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και του τοποθετεί πλαίσιο από αλουμίνιο τριγύρω για σκελετό. Οι φήμες μάλιστα λένε ότι το χρώμα του σκελετού αυτού μπορεί να είναι και διαφορετική από αυτή που θα έχει η τζαμένια πλάτη του κινητού.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Μαθαίνουμε επίσης ότι η Apple σκέφτεται να δώσει με δύο SIM κάρτες στις εκδόσεις των 6.5 και 5.8 ιντσών iPhone, τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές.

Πάντως οι ερευνητές λένε ότι τα τρία αυτά μοντέλα θα βοηθήσουν πολύ στο ν’ αυξηθούν οι πωλήσεις της Apple για τους επόμενους 12-18 μήνες, ώστε να καταφέρει να στείλει περίπου τα 350 εκ συσκευές.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο