15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Sharp / Toshiba παρουσίασαν στην IFA 2018, 8K TV που υποστηρίζουν HDMI 2.1

Προχθές σας γράφαμε για την LG που παρουσίασε την πρώτη 8Κ OLED τηλεόραση 88 ιντσών. Σήμερα και άλλες εταιρείες μας παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις σε 8Κ. Απ’ ότι φαίνεται οι 8Κ τηλεοράσεις θα είναι η καινούργια μόδα για φέτος, αφού ουσιαστικά όλες οι μεγάλες εταιρείες μας έδειξαν κάτι. Έτσι μετά την LG που σας είπαμε πριν λίγο, σήμερα ήταν η σειρά των Sharp και της Toshiba να μα παρουσιάσουν σχετικά προϊόντα.

Η Sharp μας έδειξε την δικιά της 8Κ τηλεόραση δεύτερης γενιάς, που είναι στις 60″, 70″ και 80″. Η μεγαλύτερη της οικογένειας 80″ χρησιμοποιεί το τελευταίο πλαίσιο που κατασκεύασε, ένα UV A II LCD panel, όπου όπως αναφέρει η εταιρεία έχει πολύ καλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση. Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να μετατρέψει αυτόματα 720p σε 4Κ και περιεχόμενο που είναι σε 4Κ να το κάνει 8Κ. Δυστυχώς περισσότερα στοιχεία για τα νέα μοντέλα της Sharp δεν έχουμε μάθει.

Η Toshiba ήταν η επόμενη εταιρεία που παρουσίασε την δικιά της πρόταση σε 8Κ. Έτσι η δικιά της τηλεόραση είναι 65″, καλύπτει το 93% P3 ευρύ χρωματικής γκάμας, πλήρη υποστήριξη σε Dolby Vision / HDR10 / HLG. Έχει τελευταίας τεχνολογίας HDR οθόνη ενώ υποστηρίζει και HDMI 2.1.

Βέβαια μην περιμένετε να πάτε αύριο στα κατά τόπους πολυκαταστήματα και να βρείτε αυτά τα μοντέλα. Θέλει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να βγούνε στην αγορά, ενώ δνε έχει ανακοινωθεί και η τιμή πώλησης αυτών που σίγουρα δεν θα είναι καθόλου χαμηλή!

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο