20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διαγωνισμός Zeblaze PLUG C – Αποκτήστε το wearable με την έγχρωμη οθόνη, την μεγάλη μπαταρία και χαρακτηριστικά εφάμιλλα με του Mi Band 3!

Θα μου πείτε αμέσως…εφάμιλλα του Mi Band 3!? Και όμως είναι αλήθεια! Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας γενικώς στη σελίδα του Banggood, απ’όπου το πήρα πριν 2-3 μήνες, με τράβηξε η έγχρωμη οθόνη του, τα καλά χαρακτηριστικά που έχει και η μεγάλη του μπαταρία. Εξάλλου, δεν λέω καλό είναι το Mi Band 2, το Mi Band 3 δεν είχε βγει ακόμα, αλλά πάντα θέλω να έχω εναλλακτικές. Μάλιστα όταν το πήρα εγώ το είχε σε flash Sales και η τιμή του ήταν όσο το Mi Band 2, οπότε το αγόρασα το Zeblaze PLUG C από το Banggood!

To Zeblaze PLUG C ήρθε πολύ γρήγορα! Ουσιαστικά σε 9 ημέρες ήταν εδώ, φυσικά με Priority, μην έχουμε κανένα θέμα και αφού σε αυτά το Banggood είναι πολύ αξιόπιστο. Ήρθε μέσα σε προστατευτικό, ώστε να μην έχει φόβο για χτυπήματα. Ανοίγοντάς το, είδα ένα σχετικά μικρό άσπρο τετράγωνο κουτί, όπου στο πάνω μέρος γράφει Zeblaze, ενώ από κάτω γράφει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του Zeblaze Plug C.

Ανοίγοντας το κουτάκι, μέσα θα βρείτε το Zeblaze Plug C και ένα αναλυτικό εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες, και αγγλικά.

Θα με ρωτήσετε…καλώδιο φόρτισης!? Πως θα το φορτίζουμε? Πολύ καλή ερώτηση και η Zeblaze σας έχει μία φοβερή απάντηση/πατέντα. Δεν χρειάζεται καλώδιο φόρτισης το Zeblaze Plug C, αφού όπως λέει και τ’ όνομά του, είναι Plug. Τι εννοώ!? Απλό…βγάζετε το ένα λουράκι και το βάζετε σε μία USB θύρα κάπου (υπολογιστή, πρίζα με USB θύρες) και φορτίζει. Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας καλώδια!

Το Zeblaze Plug C υποστηρίζει πάρα πολλά χαρακτηριστικά όπως βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω.

Το Zeblaze Plug C διαθέτει μία οθόνη 0.85 ιντσών, που είναι πάντα ενεργή, έγχρωμη με ανακλαστική LCD οθόνη. Η ανάλυση της οθόνης είναι 72 x 144 pixel. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται και το κουμπί που ενεργοποιείται το Plug C αλλά και μετακινείστε ανάμεσα στα μενού.

Διαθέτει IP67 πιστοποίηση, που το κάνει πλήρως αδιάβροχο. Μάλιστα εγώ το δοκίμασα κάνοντας μπάνιο ενώ το φορούσα, χωρίς να πάθει το παραμικρό!

Το Zeblaze Plug C υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες. Έτσι είναι φυσικά ποδομετρητρής, μετράει αποστάσεις, θερμίδες, μετράει παλμούς συνέχεια, τον ύπνο σας, έχει χρονόμετρο που δεν το έχω βρει αλλού, έχετε την δυνατότητα από το wearable, να βρείτε το κινητό σας και το ανάποδο. Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε μέσω του wearable να πάρετε φωτογραφία με το κινητό σας και μέσω της εφαρμογής που το συνοδεύει.

Η εφαρμογή που χρειάζεστε με το Zeblaze Plug C είναι η WearFit2.0. Θα την βρείτε στο Google Playstore.

Η WearFit2.0 έχει αρκετά χαρακτηριστικά, αλλά και πάλι θέλει λίγη δουλίτσα να γίνει καλύτερη. Έτσι ενώ καταγράφει όλες τα στοιχεία που της έρχονται από το Zeblaze Plug C (βήματα, παλμοί, ύπνος), δείχνει τα ελληνικά όταν σας καλούν κανονικά και όχι με ερωτηματικά όπως το Mi Band 2, δυστυχώς στις ειδοποιήσεις των εφαρμογών έχει συγκεκριμένες και δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλες. Βέβαια θα μου πείτε και η αυθεντική εφαρμογή Mi Fit του Mi Band 2, δείχνει λιγότερα από αυτά που δείχνει η εφαρμογή WearFit2.0, οπότε τι γκρινιάζω!? Τι να κάνω…έχω συνηθίσει από την βελτιωμένη έκδοση Mi Fit που σας δίνω! Οπότε ελπίζω να την διορθώσουν λίγο την εφαρμογή στο μέλλον.

Ένα άλλο που μου άρεσε ήταν η δυνατότητα να αλλάξετε το τι θα βλέπετε στο Zeblaze Plug C, κάτι που το βλέπουμε μόνο σε smartwatch.

Ένα άλλο πολύ καλό χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη του μπαταρία. Το Zeblaze Plug C διαθέτει μπαταρία των 90mAh, αυτό σημαίνει 7 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Θα χρειαστείτε 1.5 ώρα για να το φορτίσετε πλήρως πάντως και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Εγώ πάντως από χθες που το πειράζω και συνέχεια και για την παρουσίαση, δεν έχει πέσει καθόλου η μπαταρία του και είναι στο 40% όπως το παρέλαβα!

Δείτε τώρα και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα

Όπως σίγουρα έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας, το Zeblaze Plug C είναι ένα πραγματικά πάρα πολύ καλό wearable και σίγουρα αξίζει η αγορά του! Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το πάρετε! Θα το βρείτε στο Banggood στα 39.99$.

 

Ώρα όμως και για ένα γρήγορο διαγωνισμό (Giveaway). Πάρτε λοιπόν μέρος στον διαγωνισμό μας όπως δίνεται παρακάτω και κερδίστε συμμετοχές και πιθανότητες για να το αποκτήσετε! Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 1:00 04/09/2018 — 23:59 14/09/2018 

 

iTechNews Zebalze Plug C Wearable Giveaway

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο