20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η σειρά Huawei Mate 20 αναμένεται να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση SuperCharge μέχρι και 40W!

Χθες μάθαμε ότι η Huawei έστειλε μία πρόσκληση στα ΜΜΕ, ότι θ’ ανακοινώσει την τελευταία της ναυαρχίδα Mate 20 στις 6 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Πριν από λίγο, ένας πολύ γνωστός χρήστης στο twitter που συχνά κάνει αποκαλύψεις, ο @Roland Quandt, έγραψε μία ανάρτηση ότι η σειρά Huawei Mate 20 αναμένεται να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση SuperCharge, με δυνατότητα μέχρι και 40W φόρτισης! Βέβαια στην ανάρτησή του ο @Roland Quandt δεν μας αναφέρει ποιο ακριβώς μοντέλο της σειράς θα έχει αυτή την δυνατότητα, οπότε μένει να το μάθουμε και να σας το πούμε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, η σειρά Huawei Mate 20 θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο μοντέλα, το Mate 20 και το Mate 20 Pro. Τα δύο αυτά μοντέλα είναι σχεδιασμένα να έχουν οθόνη ανθεκτική στο νερό εάν πέσει πάνω τους και είναι Liu Haiping. Επίσης η έκδοση Huawei Mate 20 Pro υπάρχει η πιθανότητα να ενσωματώνει την δυνατότητα για 3D απεικόνιση του φωτός με 3D οπτική αναγνώριση.

Όσο για τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, η σειρά Huawei Mate 20 θα είναι εφοδιασμένη με τον Kirin 980, που είναι ο πρώτο επεξεργαστής να εμπεριέχει Cortex A76 και την κάρτα γραφικών Mali-G76.

Επιπρόσθετα ο Kirin 980 έχει την δυνατότητα μέσω της τεχνολογίας ΑΙ να επιτύχει οπτική αναγνώριση, αναγνώριση αντικειμένων, τμηματοποίηση εικόνας και έξυπνη μετάφραση χρησιμοποιώντας την διπλή NPU. Έχει μία πάρα πολύ καλή ανταπόκριση σε πραγματικό χρόνο και καλύτερη διαχείριση του δικτύου.

Επιπρόσθετα, ο Kirin 980 είναι ο πρώτος παγκοσμίως που υποστηρίζει LTE Cat.21, πιάνοντας έτσι ταχύτητες κατεβάσματος μέχρι και 1.4Gbps!

Το Xiaomi Mi 6X κερδίζει το Huawei Honor 8X!? Δείτε τι μας είπε ο πρόεδρος της Huawei Honor, Zhao Ming!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο