20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Apple – Είναι πολύ μεγάλες οι νέες συσκευές γκρινιάζουν οι γυναίκες!

Όπως είδατε, η Apple μας παρουσίασε τις νέες της συσκευές, την σειρά iPhone XS και iPhone XR. Το θέμα είναι, ότι αμέσως μετά από την παρουσίαση, εμφανίστηκε μία γυναίκα που κατηγόρησε την Apple ότι οι συσκευές της αυτή την φορά είναι πολύ μεγάλες!

Συγκεκριμένα η κα Zeynep Tufecki, μία καθηγήτρια της Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, ανέφερε στο Twitter ότι μία γυναίκα, με μικρά χέρια θα είναι σχεδόν αδύνατον να μην της πέσει ένα τέτοιο κινητό. Επιπρόσθετα, μία Βρετανίδα δημοσιογράφος, η Caroline Criado Perez, ανέφερε ότι όταν είχε το iPhone 6, συνέχεια τραυματιζόταν στα χέρια οπότε έπρεπε ν’ αλλάξει συσκευή και να πάρει το iPhone SE.

“Αυτό επηρεάζει την υγεία των χεριών των γυναικών” ανάφερε η Caroline Criado Perez. “Στατιστικώς οι γυναίκες είναι που αγοράζουν κυρίως iPhone σε σχέση με τους άνδρες. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω γιατί η Apple δεν σχεδιάζει iPhones για γυναίκες!”. Σύμφωνα με μελέτες που είχαν γίνει το 2015, τα χέρια των συνηθισμένων γυναικών είναι 2.54 εκατοστά πιο μικρά σε σχέση με αυτά των ανδρών.

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μπορεί η οθόνη σαν ίντσες να έχει γίνει μεγαλύτερη, σαν διαστάσεις όμως συνολικά έχει μεγαλώσει λιγότερο σε σχέση με πέρυσι, κυρίως λόγο του χωρίς περιθωρίου σχέδιο. Έτσι για παράδειγμα ενώ το iPhone XSMax έχει μία οθόνη 6.5″, το σώμα του είναι ουσιαστικά το ίδιο με αυτό του περυσινού iPhone 8 Plus.

Η Apple κατηγορείται για παραβίαση πατεντών του iPhone X στη Νότια Κορέα! Κινδυνεύει με αποκλεισμό!

Βέβαια με την ανακοίνωση του νέου μοντέλου, η εταιρεία σταμάτησε να πουλάει τα iPhone SE που είναι στις 4″ που είναι ουσιαστικά το μικρότερο κινητό της σε διαστάσεις. Αναφορικά με την 2η του γενιά, δεν έχουμε ακούσει εάν θα συνεχίσει να το παράγει ή θα σταματήσει και αυτό.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο