17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Rubik’s Cube M3 – Ένα μαγνητικό παιχνίδι για όλους στα 49 γιουάν (6€)

Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει να βγάζει τα πάντα. Δεν είναι η εταιρεία που βγάζει μόνο κινητά ή gadget, αλλά και άλλες φορές έχουμε δει να βγάζει ακόμα και παιχνίδια! Σας έχω παρουσιάσει εδώ το αγχολυτικό παιχνίδι που έχει βγάλει όπως και ένα πολύ εντυπωσιακό ρομπότ τύπου Lego, τηλεκατευθυνόμενο. Σήμερα λοιπόν μόλις μάθαμε ότι παρουσίασε μία μαγνητική εκδοχή του Κύβου του Ρούμπικ στην τιμή των 49 γιουάν ή αλλιώς 6€. Το παιχνίδι συνοδεύεται και από άλλα χαρακτηριστικά.

Κατ’ αρχάς εάν θέλετε να το βρείτε, μπορείτε να το βρείτε εδώ, στο online μαγαζί της Xiaomi.

Είναι κατασκευασμένο από ένα πράσινο πλαστικό, με διαστάσεις 56.6mm, βάρος 97g, ενώ περιέχει 48 δυνατούς μαγνήτες. Μπορεί να ευθυγραμμιστούν εύκολα στη θέση τους, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή “Magic Academy”, όπου μέσα από εκεί θα δείτε διάφορα σχετικούς διαγωνισμούς σχετικούς με τον κύβο του Ρούμπικ.

Η Xiaomi φέτος τον Μάρτιο είχε παρουσιάσει άλλο ένα κύβο, ένα πολύ “κακό κύβο”, που είναι για επαγγελματίες ουσιαστικά στην τιμή των 99 γιουάν (12.2€)

Ο συγκεκριμένος δεν είναι κύβος του Ρούμπικ, αφού αποτελείται από 300 κομμάτια ακριβείας, με ενσωματωμένο αισθητήρα 6 αξόνων, έξυπνο αισθητήρα αναγνώρισης που μπορεί ν’ αναγνωρίσει την κατάσταση του κύβου και να συγχρονίσει την εφαρμογή που τον συνοδεύει μέσω Bluetooth.

MICROMAX Selfie 3 – Ένα budget κινητό με ασφάλεια τελωνείου και κουπόνι στα 74€ μόνο από το Coolicool!

Μπορεί βέβαια η νέα έκδοση του κύβου του Ρούμπικ από την Xiaomi να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή του Μαρτίου, σίγουρα είναι πολύ πιο φθηνή, ενώ εύκολα θα μπορούσε να γίνει η αγαπημένη εκδοχή των ατόμων που τους αρέσει να παίζουν τέτοια παιχνίδια.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο