16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi A1 – Εμφανίστηκε στο GeekBench να τρέχει Android 9.0!

Το Xiaomi A1 όπως ξέρετε πολύ καλά είναι το πρώτο Android One κινητό της Xiaomi που δεν φοράει MIUI, αλλά καθαρό Android λογισμικό. Το κινητό ήρθε σαν συνδυασμός από την Xiaomi και την Google το 2017.

Σήμερα το πρωί κάναμε μία περίεργη ανακάλυψη. Στο site του GeekBench  βρήκαμε ένα Xiaomi A1 που βάση τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε, φαίνεται να τρέχει Android 9.0. Αυτό σημαίνει ότι η αναβάθμιση του κινητού στην τελευταία έκδοση που έχει βγάλει η Google δεν θα αργήσει πολύ ακόμα φαίνεται.

Σύμφωνα με την Google, η μεγαλύτερη αλλαγή στο 9.0 είναι η προσαρμογή του στο Liu Haiping όπως στο iPhoneX όπου έγινε ευρέως γνωστό. Η προσαρμογή έχει γίνει έτσι ώστε να υπάρχει βέλτιστη χρήση της οθόνης, επιτρέποντας σε κάποια εφαρμογή ή στο ίδιο το σύστημα να κάνει πλήρη χρήση της οθόνης, ειδικότερα στα δύο πλαίσια αριστερά-δεξιά, στ’ “αυτιά της γάτας” όπως τα λένε πολλοί!

Ulefone Power 3 – Ένα πλήρους οθόνης κινητό, 6/64GB, Helio P23, 4 κάμερες και 6080mAh μπαταρία από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το Android 9.0 βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερο την απόδοση του συστήματος, όπως πιο γρήγορο χρόνο εγκατάστασης, περαιρτέρω βελτίωση στο χρόνο ζωής της μπαταρίας, βελτιώνοντας την ασφάλεια του κινητού και άλλα πολλά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο