24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Galaxy S7 – Ελληνικό Teardown και Disassembly. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε απίστευτα κόλπα όπως ο δημιουργός του βίντεο!

Κατά καιρούς σερφάρω όπως όλοι στο Youtube, ψάχνοντας να βρω κάτι ενδιαφέρον να δω ή ν΄ακούσω για μουσική. Πριν μερικές ημέρες έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον ελληνικό βίντεο. Ο τίτλος του βίντεο είναι “Galaxy s7. Ελληνικό Teardown, Disassembly. Μετατρέποντας ένα Live Demo σε Alive Phone. Δουλεύει???” Παρότι δεν έχω Samsung, ήμουν περίεργος να δω πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο και να πάρω ιδέες. Γενικώς έχω δει και στο Facebook κάποια ελληνικά teardown αλλά σε φωτογραφίες, σας έχω ανεβάσει και εγώ για Xiaomi προϊόντα, οπότε γιατί να μην δω και κάτι σε ελληνικό, ζωντανά σε βίντεο. Εξάλλου εγώ όπως έχω πει πολλές φορές, από hardware δεν ξέρω γενικώς πολλά πράγματα, οπότε όποτε βλέπω κάτι ενδιαφέρον που μπορώ να μάθω κάτι, κάθομαι και το βλέπω. Έτσι μετά από συνεννόηση με τον Unpackman, είπα να σας το δείξω και εδώ, να δείτε και εσείς την δουλειά του. Ας το δούμε όμως πρώτα και μετά σας λέω τα υπόλοιπα…

Όπως βλέπετε στο βίντεο, ο Unpackman, βρήκε ένα εκθεσιακό κινητό και το έκανε να δουλεύει κανονικά, αφού του άλλαξε την μητρική με άλλη που αγόρασε απ’ έξω. Όπως λέει και ο ίδιος η διαδικασία δεν είναι εύκολη, αλλά για να το κάνει, εάν κάποιος θέλει να διορθώσει στο κινητό του, σίγουρα μπορεί να πάρει μία ιδέα τι θα συναντήσει.

Στο βίντεο μας αναφέρει και τι υλικά χρησιμοποίησε για να το καταφέρει και είναι :

 

Σίγουρα, όπως τονίζει και ο ίδιος, καλό είναι να ξέρετε λίγο τι σας γίνεται πριν δοκιμάσετε το οτιδήποτε και εννοείτε ότι ό,τι κάνετε, το κάνετε με αποκλειστική δική σας ευθύνη. Εάν θέλετε να τον ρωτήσετε κάτι, μπορείτε είτε να του στείλετε email: unpackmanreview@gmail.com είτε να γράψετε κάποιο σχόλιο κάποιο από το βίντεο του. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση (καμπανάκι) στο κανάλι του, γιατί όπως αναφέρει έχει και άλλα να μας δείξει και κάποια άλλα που είδα φαίνονται καλά και σίγουρα πολύ υποσχόμενα!

Δυστυχώς εγώ δεν έχω τέτοιες τεχνικές γνώσεις, οπότε μην περιμένετε τέτοια βίντεο από τον Maddoctor. Μπορώ όμως να σας δείχνω άλλες δουλειές άλλων Ελλήνων που κάνουν πολύ καλή δουλειά και να παίρνετε ιδέες ή να βλέπετε πως να κάνετε κάποια πράγματα μόνος σας. Εάν έχετε και εσείς κάποιο αντίστοιχο βίντεο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου να δούμε πως μπορώ να το παρουσιάσω στο κοινό του iTechNews.gr.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο