20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Pocophone F1 – Αποκτήστε τώρα σε φοβερή τιμή την Global έκδοση με το κουπόνι μας από το Gear Vita, αλλά για περιορισμένο αριθμό!

Το Xiaomi Pocophone F1 είναι η τελευταία οικονομική ναυαρχίδα της Xiaomi που μας παρουσίασε η εταιρεία τέλη Αυγούστου. Το κινητό το ξέραμε πολύ καλά κάμποσες μέρες πιο πριν από τις διάφορες διαρροές, πάλι όμως όταν βγήκε εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά του και περισσότερο με την τιμή του. Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα για περιορισμένο αριθμό, να αποκτήσετε το πολύ γνωστό Xiaomi Pocophone F1 Global version σε φοβερή τιμή με το κουπόνι που μας έδωσε ειδικά για το itechnews το κατάστημα Gear Vita.

Το Xiaomi Pocophone F1 έρχεται με διαστάσεις 75.2 x 155.5 x 8.8 mm και βάρος 182 g. Παρότι ναυαρχίδα, αφήνει πίσω τις πολυτέλειες ώστε να ρίξει την τιμή χαμηλά και είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό υλικό για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, καλύτερο κράτημα και premium αίσθηση την ίδια στιγμή. Στο Gear Vita θα το βρείτε σε μαύρο και μπλε. Φέρει οθόνη LCD IPS 6.18″ με ανάλυση 1080 x 2246 px (FHD+). Η οθόνη φέρει το γνωστό μας notch και για επικάλυψη έχει Gorilla Glass.

Για επεξεργαστή, ως ναυαρχίδα, έχει τον 64 Bits οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 845 με 4×2.8 GHz Kryo 385 + 4×1.8 GHz Kryo 385, χρονισμένο στα 2.8 GHz. Για κάρτα γραφικών έχει την Qualcomm Adreno 630 χρονισμένη στα 710MHz. Διαθέτει 6 GB RAM LPDDR4X RAM, ενώ για εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έχει 128 GB UFS Storage 2.1. Εάν θέλετε να τον επεκτείνετε μπορείτε να το κάνετε με εξωτερική κάρτα άλλα 128GB. Στο Antutu πιάνει 265.152 (Antutu v7) πόντους. Από λειτουργικό, δεν τρέχει MIUI όπως όλα τα κινητά της Xiaomi (εκτός τα Android One), αλλά έχει δικό του launcher, τον Poco Launcher. Ο POCO launcher έχει ανανεωμένο app drawer, θα μπορεί να ομαδοποιεί αυτόματα τις εφαρμογές είτε ανά κατηγορία είτε ανά χρώμα, ενώ υποστηρίζει third-party εικονίδια. Εάν πάντως θέλετε να τον δοκιμάσετε και εσείς, μπορείτε να τον κατεβάσετε από το Google Playstore.

Από θέμα καμερών, το Xiaomi Pocophone F1 έχει δύο πίσω κύριες κάμερες. Η μία είναι με αισθητήρα Sony IMX363 και με ανάλυση 12MP, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία Dual Pixel AutoFocus. Χάρις σε αυτή την τεχνολογία, μπορεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού να εστιάσει πολύ γρήγορα. Η δεύτερη κάμερα είναι με αισθητήρα Samsung και με ανάλυση 5MP, για καλύτερα αποτελέσματα στα πορτρέτα. Φυσικά και υποστηρίζει την νέα τεχνολογία ΑΙ. Μπροστά το κινητό φέρει κάμερα με αισθητήρα 20MP με SuperPixels. Διαθέτει σαρωτή αποτυπώματος, ενώ υποστηρίζει Bluetooth 5.0. Από μπαταρία διαθέτει μία με χωρητικότητα 4000mAh που υποστηρίζει Qualcomm Quick Charge 3.0. Το κινητό υποστηρίζει Dual SIM Dual Standby ενώ παίρνει δύο Nano SIM.

Το Xiaomi Pocophone F1 όταν παρουσιάστηκε το χαρακτήριζαν σαν το κινητό “Master of Speed” και όχι αδίκως με τα χαρακτηριστικά που έχει. Βέβαια σε κάποια πράγματα υστερεί σε σχέση με το Mi 8, την άλλη ναυαρχίδα της Xiaomi, αλλά με αυτή την τιμή που το δίνει η Xiaomi, είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή προσφορά. Το iTechNews.gr σε συνεργασία με το Gear Vita, σας το δίνουμε σε ακόμα καλύτερη τιμή, αφού οι 50 πρώτοι που θα το αγοράσουν, θα μπορούν αν χρησιμοποιήσουν το κουπόνι APocoF128 και να γίνει δικό σας με μόλις $327. Υπόψιν η τιμή του καταστήματος βάση το Kimovil είναι η καλύτερη χωρίς το κουπόνι, οπότε με το κουπόνι….δεν περιγράφω άλλο! Και κάτι ακόμα, όσοι φτιάχνετε λογαριασμό για πρώτη φορά στο Gear Vita, χρησιμοποιήστε στο πλαίσιο που λέει Invitation Code τον κωδικό ktbtIT για να κερδίσετε έξτρα κουπόνι!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    • Hi,
      Thanks for your question. I’m rep of GearVita. The EU priority line that we provided will try their best to avoid the custom fee. And according to the experience, the probability of custom is very low. But it also depends on the national policy, we cannot ensure that. If the customer get the custom, they can choose to return the package, meanwhile, if they want to keep it, we will afford part of custom.
      Any question, please feel free to contact.

      Regards

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο