20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 8 SE – Εμφανίστηκε να τρέχει Android Q!

Όπως ξέρετε πολύ καλά η τελευταία έκδοση λειτουργικού που κυκλοφορεί από την Google, είναι το Android P. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα δουλεύει πάνω στη καινούργια έκδοση, δηλαδή την Q. Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων του Geekbench 4.3 ένα κινητό από την Xiaomi που έτρεχε στο τεστ Android Q!

Αρχές Νοεμβρίου, στο συνέδριο των Android Developers, η Google ανακοίνωσε κάποια χαρακτηριστικά που θα έχει η επόμενη έκδοση, το Android Q. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η δυνατότητα για πολλαπλά παράθυρα, διαχωρισμό οθόνης και εικόνα μέσα στην εικόνα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε δύο εργασίες να εκτελούνται ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κυκλοφόρησε ότι το Google Pixel 3 XL ξεκίνησε τις δοκιμασίες στην επόμενη έκδοση του Android, Android Q. Το πως το μάθαμε, πάλι από το Geekbench, όπου στις 20 Νοεμβρίου συγκεκριμένα διέρρευσε η συγκεκριμένη πληροφορία

Τυπικά η Google μας παρουσιάζει την νέα έκδοση του λειτουργικού της κάθε χρόνο στο συνέδριο των Developers στο Google I/O. Βέβαια πέρυσι η Google είχε δώσει το νέο της λειτουργικό πριν το παρουσιάσει στο συνέδριο. Απ’ ότι φαίνεται κάτι ανάλογο ετοιμάζεται να κάνει και φέτος η εταιρεία.

Microwear L5 Smart Watch – Αποκτήστε ένα “Stratos 2” στην πιο καλή του αντιγραφή με μόλις 31.77€ από το Gearbest

Το Xiaomi Mi 8 SE χρησιμοποιεί για οθόνη μία Samsung AMOLED με 5.88″ και ανάλυση 2244 × 1080. Έχει αναλογία οθόνης προς σώμα 86.12% και 18.7:9. Υποστηρίζει DCI-P3 color gamut, έχει 2.5D σώμα από γυαλί, επιφάνεια καθρέπτη, οι γραμμές του σώματος είναι πιο αυστηρές, ενώ θα το βρείτε σε χρώμα φωτεινό κόκκινο, φωτεινό μπλε, χρυσό και γκρι.

Για επεξεργαστή το Xiaomi Mi 8 SE έχει τον Snapdragon 710 και για μπαταρία μία χωρητικότητας 3120mAh. Η Xiaomi αναφέρει ότι η μπαταρία αυτή φτάνει για μία ημέρα για το κινητό. Από θέμα κάμερας διαθέτει Dual PD 1.4µm με μεγάλα pixels, AI διπλή κάμερα με πολύ γρήγορη εστίαση

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο