15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Apple – Μειώνει την παραγωγή των 3 νέων κινητών της κατά 10%!

Σύμφωνα με αναφορές ξένων ΜΜΕ, η Apple θα μειώσει το σχέδιο παραγωγής iPhone κατά περίπου 10% τους επόμενους τρεις μήνες, πράγμα που επιβεβαιώνει την είδηση ​​ότι οι πωλήσεις των νέων μοντέλων είναι κακές.

Αναφέρετε μάλιστα ότι στα τέλη του περασμένου μήνα, η Apple ενημέρωσε τους προμηθευτές να μειώσουν τις αρχικές ποσότητες που ήταν να παραλάβει. Η παραγωγή των νέων iPhone για τον μήνα Μάρτιο, η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να είναι μειωμένη, κάτι που συμβαίνει δεύτερη φορά σε ναυαρχίδα της εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές, το επίπεδο αναθεώρησης κάθε προμηθευτή είναι διαφορετικό και είναι ανάλογα με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που παρέχουν, αλλά γενικώς τα iPhone XS, XS Max και XR θα έχουν μειωμένη παραγωγή. Εκτιμάται ότι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η συνολική προγραμματισμένη παραγωγή των νέων και παλαιών μοντέλων iPhone θα μειωθεί από τις αρχικές προβλέψεις των 47-48 εκατομμυρίων συσκευών σε 43-40 εκατομμύρια συσκευές.

Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός iTechNews.gr- Για να μπει καλά το 2019, με δώρα από το Gearbest και όχι μόνο!

Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία τόνισαν ότι εάν οι παραπάνω ειδήσεις είναι αληθινές, τότε αυτή η πτώση σημαίνει ότι τα προϊόντα της Apple που πωλούνται τον Ιανουάριο-Μάρτιο του 2019 θα είναι με μειωμένες πωλήσεις περισσότερο από 20%. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι την ίδια περίοδο, η Apple είχε συνολικές πωλήσεις στις 52,21 εκατομμύρια συσκευές. Ωστόσο, λόγω των αποκλίσεων στο απόθεμα και τη ζήτηση, η πραγματική κλίμακα ενδέχεται να διαφέρει. Η Apple δήλωσε στην τελευταία έκθεσή της για τα κέρδη ότι θα σταματήσει να αποκαλύπτει τις αποστολές iPhone από το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

Ο προμηθευτής μεταλλικών περιβλημάτων Catcher Technology, δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι πωλήσεις του τριμήνου Ιανουαρίου-Μαρτίου αναμένεται να μειωθούν σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ ο προμηθευτής φακών κάμερας Largan Precision έκανε επίσης τις ίδιες προβλέψεις.

Πριν από αυτό, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές μέχρι σήμερα ότι αναμένεται να υπάρξει μείωση στην παραγωγή των νέων iPhones από την Apple. Φαίνεται ότι έφτασε στην πραγματικότητα αυτή η στιγμή.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο