16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Lei Jun – Ανυπομονώ να δω το τμήμα φωτογραφικών μηχανών της Xiaomi τι μερικές μεγάλες κινήσεις θα καταφέρει το 2019.

Σήμερα το πρωί, ο ιδρυτής,  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi Technology, Lei Jun, δήλωσε: Προσβλέπω στο τμήμα φωτογραφικών μηχανών να καταφέρει μερικές μεγάλες κινήσεις το 2019.

Ο Lei Jun δήλωσε ότι το επίπεδο της φωτογραφικής μηχανής του κινητού τηλεφώνου της Xiaomi πρέπει να είναι καταπληκτικό και επενδύσαμε πολύ στην ανάπτυξη κάμερας και η πρόοδος ήταν πολύ γρήγορη.

Lei Jun: Ανυπομονώ να το τμήμα φωτογραφικών μηχανών Xiaomi να θέσει μερικές μεγάλες κινήσεις το 2019.

Η συγκεκριμένη πρόοδος έχει ως εξής:

  1. Αξιολόγηση DxO: Το Xiaomi MIX3 εισήλθε στην πρώτη τριάδα παγκοσμίως όταν κυκλοφόρησε και την ίδια θέση κατέλαβε και για την μπροστινή του κάμερα. Ταυτόχρονα, έχουν προστεθεί νέα χαρακτηριστικά, όπως το Super Night Scene και 960fps φωτογραφίας αργής κίνησης.
  2. Το Xiaomi 8 και το Xiaomi MIX2S αναβάθμισαν το λογισμικό της κάμερας, φτάνοντας να έχουν την ίδια ισχύ και χαρακτηριστικά με το Xiaomi MIX3.
  3. Το Redμι Νοτε 7 έχει κάμερα με ανάλυση 48MP που τέτοιες αναλύσεις βρίσκουμε σε ακριβές μηχανές μόνο.
  4. Οι λειτουργίες Super Night Scene σταδιακά αναβαθμίστηκε σε Redmi Note 7, έτσι ώστε οι χρήστες του ν’ απολαμβάνουν λειτουργία που βλέπουμε σε ναυαρχίδες μόνο.
Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά !

Για το αναμενόμενο Xiaomi Mi 9, έχουμε ήδη μάθει από τον Wang Teng, Διευθυντή Παραγωγής της Xiaomi, ότι ο σχεδιαστής που έφταιξε το Mi 6, θα είναι υπεύθυνος σχεδίασης του νέου Mi 9, οπότε σίγουρα είναι κάτι που αξίζει να περιμένουμε να δούμε.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο