21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 9 – Έρχεται με δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση στα 27W!?

Σήμερα φαίνεται είναι η ημέρα των αποκαλύψεων για την Xiaomi. Μετά την ηρεμία που υπήρχε λόγο της κινέζικης πρωτοχρονιάς, σήμερα διαβάζω την μία πίσω από τις άλλη διαρροή! Τι άλλο σας βρήκα μετά την αποκλειστικότητα του MIUI 11…μα για το πολυαναμενώμενο Mi 9! Σας έχουμε αναφέρει και παλιότερα για το μοντέλο M1902F1T, που ανήκει στη Xiaomi και το είδαμε να έχει πάρει έγκριση από το FCC. Όπως σας είχαμε πει και πριν, ξέροντας πια ότι το μοντέλο M1803E1T είναι το Mi 8, πιστεύουμε ότι αυτό εδώ θα είναι το Mi 9 αναλογικά.

Το μοντέλο αυτό μόλις πήρε σήμερα και πιστοποίηση 3C με την δυνατότητα να φορτίζεται στα 27W. Ήδη ξέραμε από πιο πριν από τον ιδρυτή, πρόεδρο και CEO της Xiaomi, Lei Jun, ότι οι δυνατότητες φόρτισης του Mi 9 θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές του Mi 8. Βέβαια εκτός από την πολύ καλύτερη φόρτιση, υπάρχει έντονη και η φήμη ότι θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση, κάτι που λείπει από το Mi 8.

Millet 9? Mysterious new machine access network: support 27W fast charge

Όσο για τα χαρακτηριστικά του Mi 9, φυσικά για επεξεργαστή θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 855, που βασίζεται στα 7nm, είναι χρονισμένος στα 2.84GHz, για κάρτα γραφικών έχει την Adreno 640, ενώ στο Antutu πιάνει πάνω από 360000.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Επίσης αναμένεται να είναι το τρίτο κινητό μοντέλο της Xiaomi που θα υποστηρίζει σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη (τ’ άλλα δύο είναι τα Mi 8 Explorer Edition και Mi 8 fingerprint version).

Υπόψιν ήδη έχουμε δει από τον πρόεδρο της Xiaomi, Lin Bin, την επέκταση του χώρου σάρωσης του δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, καταλαμβάνοντας πια έκταση 25 x 50.2mm, που είναι πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα αντίστοιχα κινητά που έχουν παρόμοια λειτουργία. Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βγει και Mi 9 χωρίς αυτή την λειτουργία, όπως υπάρχει στο Mi 8.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο