23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 9 – Έχει τελικά το μονοπώλιο του Snapdragon 855!? Δείτε τι απαντάνε από την Xiaomi….

Εάν έχετε προσέξει, όλοι σχεδόν μιλάμε για το νέο Mi 9 και ότι θα έχει Snapdragon 855 και ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στις πωλήσεις, όταν ουσιαστικά περιμένουμε και άλλα κινητά ναυαρχίδες να εμφανιστούν με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm. Έχει τελικά το μονοπώλιο η Xiaomi στον τελευταίο επεξεργαστή ή συμβαίνει κάτι άλλο!?

Σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος παραγωγής της Xiaomi, Wang Teng, είπε ότι αναφορικά με την Xiaomi (συμπεριλαμβανομένου και του Black Shark) για τους επόμενους δύο μήνες, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη σε πώληση, Snapdragon 855, τουλάχιστον σε Κινέζους κατασκευαστές, οπότε θα μπορείτε ν’ αγοράσετε το νέο Mi 9 με ασφάλεια.

Έτσι όταν κάποιος το μετέφρασε αυτό ότι η Xiaomi έχει το μονοπώλιο του νέου Snapdragon 855, τότε ο συνεργάτης του τμήματος επενδύσεων της Xiaomi, Pan Jiutang, εξήγησε ότι η λέξη μονοπώλιο είναι λίγο υπερβολική. Απλώς η Xiaomi είδε το παράθυρο του Snapdragon 855 στην Κίνα.

Xiaomi 9 monopolizes Xiaolong 855? Pan Jiutang responded

Ο σχεδιασμός του κάθε προϊόντος και ο ρυθμός του είναι κάθε φορά διαφορετικός. Η ζήτηση, ο χρόνος, το κόστος είναι διαφορετικό. Το 2019 είναι λίγο δύσκολο πια να κάνεις τέτοιους υπολογισμούς. Υπάρχουν καινούργιες τεχνολογίες, αλλά αυτές είναι ακόμα πολύ ακριβές. Εντωμεταξύ όλα είναι σχεδόν τα ίδια και διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.

Ο Pan Jiutang αποκάλυψε ότι το Mi 9 ήταν έτοιμο εδώ και καιρό και είχαν σκεφτεί να το ανακοινώσουν πιο νωρίς, αλλά δεν θα είχε τις ίδιες πωλήσεις πριν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, καθότι το κόστος όλης της αλυσίδας παραγωγής, μεταφοράς και διανομής θα ήταν με πολύ πιο αυξημένο κόστος, οπότε αποφασίστηκε ότι θα ήταν καλύτερα στα τέλη Φεβρουαρίου. Οπότε η παγκόσμια πρεμιέρα του Mi 9 δεν θα είναι εικονική, αλλά το αντίθετο!

Το νέο Xiaomi Mi 9 το αναμένουμε να το το δούμε και επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο