24.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi Airdots TWS και Bluedio Mini TWS ασύρματα ακουστικά – Αποκτήστε τα σχεδόν μισοτιμής με το κουπόνι μας σε περιορισμένο αριθμό από το GearVita

Βλέπω ότι όλο και περισσότερο γίνονται γνωστά και αρεστά τα ασύρματα ακουστικά και ειδικά εάν είναι και TWS (True Wireless Sound), οπότε η ποιότητα του ήχου είναι πάρα πολύ καλή. Σήμερα σας βρήκα δύο πάρα πολύ καλές προσφορές ασύρματων TWS ακουστικών που θα μπορείτε να τις αποκτήσετε σχεδόν μισοτιμής με το κουπόνι του GearVita, αλλά οι 30 πρώτοι όπως πάντα! Έτσι σήμερα σας έχω τα ασύρματα ακουστικά της Xiaomi, τα Xiaomi Airdots TWS και της Bluedio, τα Bluedio Mini Wireless Bluetooth 5.0 TWS ακουστικά.

 

Xiaomi Airdots TWS Bluetooth 5.0 Earphone Global Version

Τα Xiaomi AirDots TWSEJ02LM TWS Bluetooth ακουστικά είναι η αντίστοιχη έκδοση των ακουστικών που έβγαλε η Apple, μόνο που εκείνα είναι πανάκριβα. Τα Airdot της Xiaomi είναι με βάρος 4.2g, είναι πολύ μικρά και βολικά στη χρήση. Έρχονται με την γνωστή πια βάση όπου εκεί μπορείτε να τ’ αποθηκεύεται και να τα φορτίζεται ταυτόχρονα. Τ’ ακουστικά με τα που τα βάζετε μέσα στη βάση, κλείνουν σαν λειτουργία. Χρησιμοποιούν Bluetooth 5.0 σαν τεχνολογία επικοινωνίας με το κινητό σας, υποστηρίζουν στερεοφωνική κλήση, έξυπνη μείωση του θορύβου, αυτόματη σύνδεση με το κινητό σας και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Τ’ ακουστικά θεωρούνται τύπου in-ear, δηλαδή μπαίνουν μέσα στο αυτί και συγκρατιούνται εκεί. Υποστηρίζουν A2DP, AVRCP, HFP και HSP και φέρουν δυναμικό οδηγό 7.2mm. Η συχνότητα ανταπόκρισης είναι 20-20kHz, με αντίσταση 16ohms και ευαισθησία 106 ± 3dB.

Τα ακουστικά ενεργοποιούνται με το που θα τα βγάλετε από το κουτί φόρτισης και θα συνδεθούν με την τελευταία συσκευή που ήταν συνδεδεμένα. Εάν τα ξαναβάλετε πίσω στο κουτί τους, η σύνδεση διακόπτεται και κλείνουν. Πάνω τους θα βρείτε κουμπί μέσω του οποίου ελέγχετε τις κλήσεις αλλά και την μουσική που ακούτε. Η μπαταρία που διαθέτει το κουτί φόρτισης/μεταφοράς είναι χωρητικότητας 300mAh, ενώ θα χρειαστείτε στις δύο ώρες να το φορτίσετε πλήρως. Τ’ ακουστικά κάθε φορά που τα βάζετε μέσα στο κουτί, φορτίζονται αυτόματα, ώστε να είναι έτοιμα προς χρήση κάθε φορά. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε ν’ ακούτε μουσική εάν φοράτε το ένα ακουστικό μόνο στις 5 ώρες πχ, ή εάν φοράτε και τα δύο, τις 4 ώρες. Συνολικά αντέχουν 12 ώρες.

Τα Xiaomi AirDots TWS Bluetooth ακουστικά θα τα βρείτε κανονικά στα 79.99$ στο GearVita, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι AirdotsYT, οι 30 πρώτοι, θα τα πάρετε σχεδόν μισοτιμής, δηλαδή με μόλις $48.97 ή αλλιώς €43.51.

 


 

Bluedio Mini Wireless Bluetooth 5.0 TWS Earphones

Δεύτερη προσφορά που βρήκα, εξίσου πολύ καλή, αν και δεν είναι τόσο διαφημισμένη σαν την Xiaomi, είναι αυτή της εταιρεία Bluedio. Σαν μάρκα την έχω ακούσει και άλλες φορές, οπότε εμένα τουλάχιστον δεν μου είναι άγνωστη σαν όνομα. Τα δικά της TWS ασύρματα ακουστικά, είναι κατασκευασμένα από ABS, τύπου in-ear και αυτά, δηλαδή φοριούνται μέσα στο αυτί. Συνδέονται με την συσκευή σας μέσω Bluetooth 5.0 και είναι συμβατά με κινητά, tablet, laptop, iphone, υπολογιστές. Υποστηρίζει ένα φάσμα συχνοτήτων από 2.4GHz έως και 2.48GHz, ενώ η συχνότητα ανταπόκρισης είναι 20Hz-15KHz. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα A2DP, AVRCP, HSP και HFP.

Τα Bluedio ακουστικά έχουν ανθεκτικότητα στον ιδρώτα. Ο χρόνος αναμονής τους είναι στις 1000 ώρες περίπου, με δυνατότητα ν΄ακούτε μουσικά για 7 ώρες περίπου! Το κουτί μεταφοράς που είναι και για την φόρτιση ταυτόχρονα, φέρει μπαταρία χωρητικότητας 650mAh, που να φορτίσει πλήρως θέλει στις 2.5 ώρες περίπου. Τ’ ακουστικά για να φορτίσουν πλήρως θέλουν στην 1 ώρα περίπου. Οι διαστάσεις των ακουστικών είναι 4.15 x 1.95 x 1.98 cm, ενώ το βάρος τους είναι 0.0425 kg

Τα Bluedio Mini Wireless Bluetooth 5.0 TWS Earphones θα τα βρείτε κανονικά στα 29.98$ στο GearVita, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι BluTWS, οι 30 πρώτοι θα μπορέσουν να τα πάρουν στην τιμή των $19.09 ή αλλιώς €16.96.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο