21.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Galaxy Fold – Φαίνεται η πτύχωση ακόμα και όταν ανοίξει πλήρως το κινητό. Δείτε φωτογραφία!

Μέχρι στιγμής όπως ξέρετε έχουν εμφανιστεί δύο κινητά αναδιπλούμενα. Το ένα από αυτά είναι της Samsung, το Samsung Galaxy Fold. Το κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 26 Απριλίου σε χαμηλότερη τιμή από τον αντίπαλο του Huawei Mate X, στα $1980.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι έξω, παρά μόνο κάτι εικόνες του πρωτότυπου, οπότε δεν έχει κριθεί ακόμα από τα media.

Όμως ξένα ενημερωτικά μέσα βρήκαν μέσα σ’ ένα video streaming από το Vietnam, το περιεχόμενο μίας AT&T εκδοχής του Galaxy Fold (SM-F900U) για ένα πρόβλημα με το δίκτυο, οπότε φάνηκε μία πραγματική επίδειξη του κινητού που πρέπει να προσέξουμε.

Samsung Galaxy Fold get started video exposure: after the expansion, the crease is obvious

Το Samsung Galaxy Fold είναι πραγματικά χοντρό. Φήμες λένε ότι διπλωμένο είναι με 16 – 17mm πάχος! Επιπρόσθετα, μετά αφού ανοίξετε πλήρως το κινητό, τουλάχιστον όπως φαίνεται στο πρωτότυπο στο βίντεο, η πτύχωση στη μέση είναι πολύ εμφανής!

Samsung Galaxy Fold get started video exposure: after the expansion, the crease is obvious

Πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν ξέρουμε ακριβώς ποια έκδοση είναι το κινητό, που σίγουρα είναι κάποιο εργοστασιακό πρωτότυπο ίσως και σε αρχικά στάδια, για να ξέρουμε εάν η πτύχωση αυτή θα είναι τόσο εμφανή και στην τελική έκδοση.

Η Samsung πάντως έχει αναφέρει ότι ο μηχανισμός αναδίπλωσης του Galaxy Fold, είναι πάρα πολύ ανθεκτικός και μπορεί ν’ αντέξει μέχρι και 200000 φορές “δίπλωμα”.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, το δίπλωμα είναι προς τα μέσα του Galaxy Fold, με την εξωτερική οθόνη να είναι 4.6″ και όταν ανοίγει να γίνεται 7.3″. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 855, θα έρχεται με 12GB RAM και 512GB UFS 3.0 ROM, μπαταρία 4380mAh, ενώ θα διαθέτει έξι κάμερες.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο