20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi 9 SE – Σκεφτόμασταν να χρησιμοποιούσαμε τον Snapdragon 845 λέει ο Διευθυντής παραγωγής της Xiaomi

Στις 20 Φεβρουαρίου η Xiaomi μας παρουσίασε τα Xiaomi 9 και Xiaomi 9 SE στο Πεκίνο. Το SE φυσικά είναι η πιο μικρή έκδοση του Mi 9, με μικρότερη οθόνη και επεξεργαστή και πιο οικονομικό φυσικά.

Σήμερα το πρωί, ο διευθυντής παραγωγής, Wang Teng, αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Weibo, ότι πέρυσι όταν σκέφτονταν τι χαρακτηριστικά θα είχε το Xiaomi 9 SE, σκέφτονταν να χρησιμοποιήσουν τον Snapdragon 845. Τελικά η λύση αυτή απορρίφθηκε γιατί απλά ο 845 είναι πιο ακριβός από τον 710 και σκοπός ήταν να κρατηθεί το Mi 9 SE σε όσο γίνεται πιο χαμηλή τιμή. 

Από την άλλη μεριά, η χρήση ενός νέου επεξεργαστή όπου του Snapdragon 712, είναι πολύ καλύτερη, θα κάνει περισσότερο κόσμο χαρούμενο. Η επιλογή του 712 αντί του 710 έγινε, γιατί φυσικά είναι πιο δυνατός επεξεργαστής.

Xiaomi Product Director: Xiaoping flagship Xiaomi 9 SE has considered using Xiaolong 845

Όπως μαθαίνουμε, το Xiaomi 9 Se είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 712, ένα επεξεργαστή με λιθογραφία 10nm. Χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Kryo 360, ενώ χρονίζετε μέχρι και τα 2.3 GHz. Για κάρτα γραφικών έχει την Adreno 616 και στο Antutu φτάνει τους 180000 βαθμούς.

Επιπρόσθετα, το Xiaomi 9 Se χρησιμοποιεί κάμερα Sony με ανάλυση 48 MP και αισθητήρα IMX586 + 8MP telephoto + 13MP super-wide-angle φακό, υποστηρίζει σούπερ νυκτερινή λήψη και λήψη βίντεο στα 960fps.

115plus – Ένα wearable με έγχρωμη οθόνη και τιμή κάτω τα 6€ χάρις το κουπόνι μας στο Cafago!

Επιπλέον, το Xiaomi 9 SE διαθέτει τον ίδιο 5ης γενιάς αισθητήρα αποτυπώματος κάτω από την οθόνη, όπως και το Mi 9. Αναφέρεται ότι λειτουργεί το ίδιο καλά και κάτω από δυνατό φως αλλά και με στεγνά δάχτυλα.

Το Xiaomi 9 SE το βρήκα στο Aliexpress με αποστολή με DHL χωρίς τελωνείο, στο Geekbuying και στο Banggood να το δείτε και να το παραγγείλετε.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο