22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Q9 – Αποκτήστε το “Amazfit Bip” με μόλις 15.5€ με το κουπόνι μας σε περιορισμένο αριθμό από το GearVita!

Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου με τον τίτλο….μα πράγματι αυτό μοιάζει με το Amazfit Bip, αλλά σε τέτοια τιμή!? Κατ’ αρχάς, ναι, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με αυτά του Bip, οπότε το πλησιάζει. Όσο για την τιμή, είναι τόσο χαμηλή χάρις το κουπόνι που μας έδωσε ειδικά το GearVita για τους 30 πρώτους, για να το αποκτήσουν τόσο χαμηλά! Το Q9 θα έλεγα είναι ο τέλειος κλώνος του Amazfit Bip, που μπορείτε ν’ αποκτήσετε πολύ οικονομικά!

Το Q9 έρχεται με διαστάσεις 24.50 x 3.45 x 0.96 cm και βάρος μόλις 30 γραμμάρια. Διαθέτει τετράγωνη οθόνη, TFT 1.3″. Το κύριο μέρος του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, ενώ το λουράκι από ABS. Συνδέεται και με Android κινητά, αλλά και με iOS μέσω Bluetooth 4.0. Για επεξεργαστή ενσωματώνει τον Nordic 52832, ενώ φέρει 64KB RAM και 512KB ROM. Το Q( φέρει πιστοποίηση IP67, άρα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Όσο για την μπαταρία του, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Amazfit Bip,είναι χωρητικότητας 180mAh, θέλει 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως και κρατάει 15 ημέρες, άρα καθόλου άσχημα για κλώνος!

Το Q9 υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που περιμένετε να βρείτε σ’ ένα έξυπνο ρολόι. Έτσι βλέπετε ειδοποιήσεις από κλήσεις, τ’ όνομα αυτού που σας καλεί, υπενθύμιση κλήσεων, απόρριψη εισερχομένων κλήσεων. Υποστηρίζει ακόμα μέτρηση αρτηριακής πίεσης, έχει υπενθύμιση για να πίνετε νερό, μέτρηση καρδιακών παλμών, βηματομετρητή και καταγραφή ύπνου. Φυσικά και δείχνει την ώρα και έχει και ξυπνητήρια! Υποστηρίζει ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές από το κινητό σας, ενώ μπορεί και διαχειρίζεται εξ αποστάσεως την κάμερα του κινητού. Αν το δείτε δηλαδή, έχει περισσότερες λειτουργίες από το Bip!

Όπως βλέπετε από τα χαρακτηριστικά του Q9, είναι ένα έξυπνο ρολόι που αξίζει κανείς να το πάρει και ειδικά άμα είσαστε μέσα στους 30 πρώτους που θα χρησιμοποιήσετε το κουπόνι του GearVita – Q9Sports, θα το αποκτήσετε με μόλις $17.30 ή αλλιώς €15.53, αξίζει πάρα πολύ!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο