21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

“Ελβετικό σουγιαδάκι” by Xiaomi – 9 σε 1 εργαλεία παρουσίασε η εταιρεία!

Η Xiaomi μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ένα αντίστοιχο πολυεργαλείο με 15 διαφορετικά εξαρτήματα, διαφορετικά από αυτά που θα δείτε εδώ. Αυτό το πολυεργαλείο κυκλοφορεί στα κινεζοιμάγαζα και θα σας έχω σχετικό link στο τέλος του άρθρου. Σήμερα η Xiaomi μας παρουσίασε ένα καινούργιο λοιπόν Natu πολυεργαλείο, τύπου “ελβετικό σουγιαδάκι”, ισάξιο με ένα κουτί εργαλείων για την ακρίβεια, στην τιμή των 99 γιουάν στην Κίνα.

Με μία τεχνολογία που είναι πατενταρισμένη, η Nato έχει καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία το γαλλικό κλειδί με μία πολυχρηστική πένσα. Αυτό η πολυχρηστική πένσα έχει πολύ συμπαγή κατασκευή και δυνατότητες για να αντεπεξέλθει σε κάθε απαιτητική δουλειά.

Το πολυεργαλεία της Natu είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός από κλειδί, πένσα, μαχαίρι, πριόνι, κατσαβίδι και άλλα εργαλεία φτάνοντας τον αριθμό 9 συνολικά. Είναι ουσιαστικά σαν να έχετε ένα κουτί εργαλείων σ’ ένα.

Millet has a multi-function wrench knife: 9 in 1 design

Το γαλλικό κλειδί είναι κατασκευασμένο από 30Cr13 ατσάλι με άνθρακα υψηλού βαθμού, πολύ δυνατό, σκληρό και πολύ ανθεκτικό. Το μέγιστο άνοιγμα του γαλλικού κλειδιού είναι τα 22mm, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να μπορείτε να επισκευάζεται ποδήλατα ή ακόμα και βρύση.

Η πένσα που ενσωματώνει έχει την δυνατότητα για να κόψετε καλώδια, σύρμα, να την χρησιμοποιήσετε σαν πένσα με ψηλή άκρη ή απλή πένσα. Με το κατσαβίδι που έχει μπορείτε να βιδώσετε, σφίξτε αλλά και να κάνετε ένα κάρο άλλες εργασίες.

Όπως είπα στην αρχή, στα κινεζομάγαζα υπάρχει η άλλη έκδοση πολυεργαλείου της Xiaomi, όπου περιλαμβάνει 15 εργαλεία και μπορείτε να το βρείτε σε Banggood, Gearbest, Geekbuying ή Aliexpress.

Συγκεκριμένα για το Banggood όπου βρήκα το συγκεκριμένο, εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι TTxBG10 θα το πάρετε στα 20€!

 

[signoff]

 

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο