14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσφορά: Yeelight YLDD04YL Smart LED Light Strip 2M με αντάπτορα στα 24.98€ με το κουπόνι μας από το GearVita

Συνεχίζοντας τις προσφορές σήμερα, σας έχω άλλη μία από την Xiaomi και πάλι…ή μάλλον την Yeelight, την πολύ γνωστή εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi για είδη φωτός. Πιστεύω ξέρετε τις λάμπες και τα φωτιστικά της Yeelight. Μία από τις “φωτεινές” της δημιουργίες είναι φωτολωρίδα, με LED λαμπάκια που φυσικά μπορείτε να την διαχειριστείτε μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής και να την κάνετε “έξυπνη”.

Η Yeelight YLDD04YL έξυπνη φωτολωρίδα με LED, μπορείτε να την βρείτε είτε στα 2 μέτρα που σας έχω εδώ και με το κουπόνι ή σαν επεκτάσιμη μορφή του 1 μέτρου. Η 2 μέτρα φωτολωρίδα έρχεται με αντάπτορα. Το βάρος της εάν θέλετε να την βάλετε κάθετα ή αλλιώς, είναι μόλις 380 γραμμάρια, ενώ το φως που εκπέμπει έχει χρώμα RGB, δηλαδή είναι έγχρωμο. Ο αντάπτορας που φέρει είναι 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.09A ( 2M ), 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.3A (10m). Η φωτολωρίδα ανάλογα με το μήκος της θα πρέπει να υπολογίσετε και την ισχύ που θα πρέπει να της δώσετε. Έτσι θα θέλει 7.5 W στα 2 m και 26.6 W στα 10 m. Συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας μέσω Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4 GHz και της αντίστοιχης εφαρμογής.

Η φωτολωρίδα είναι ιδανική όχι μόνο για Χριστουγεννιάτικες καταστάσεις, αλλά και για πάρτυ, βιτρίνες, ρομαντικές καταστάσεις και άλλα πολλά…. Η φωτολωρίδα καθαρίζει πολύ εύκολα εάν χρειαστεί καθότι είναι από πολυουρεθάνιο. Εάν τα δύο μέτρα σας είναι μεγάλα γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε, απλώς την κόβετε στις διαστάσεις που θέλετε. Μέσω της ασύρματης σύνδεσης και της εφαρμογής, μπορείτε να την διαχειριστείτε απ’ όπου κι αν είστε ασύρματα. Υποστηρίζει Alexa, Google assistant και εφαρμογές διαχείρισης μέσω φωνητικών εντολών. Μπορείτε να την στερεώσετε εύκολα με ταινία διπλής όψης και να την αφαιρέσετε όταν θέλετε ν’ αλλάξετε την διακόσμηση χωρίς να πάθει κάτι η φωτολωρίδα.

Η Yeelight YLDD04YL έξυπνη φωτολωρίδα ελέγχεται από την εφαρμογή Mi Home. Εσείς μπορείτε να την αποκτήσετε την έκδοση των 2 μέτρων, αντί για την κανονική τιμή των 38.99$ με το κουπόνι YL2MStrip οι 50 πρώτοι τυχεροί με μόλις $27.99 ή αλλιώς €24.98!

Στο GearVita θα βρείτε επίσης και πάρα πολλές καλοκαιρινές προσφορές για να διαλέξετε. Εκεί θα βρείτε κινητά, έξυπνα ρολόγια, ακουστικά, ανεμιστήρες, αξεσουάρ, εντομοαπωθητικά, κάμερες, παιχνίδια, gimbal, για ποδηλασία, κάμπινγκ, δραστηριότητες έξω, παπούτσια, τσάντες και άλλα πολλά! Μην τις χάσετε!

[signoff]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο