12.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Xiaomi A3 – Έρχεται επίσημα αύριο, 17 Ιουλίου! Δείτε που θα το δούμε και με τι τιμές!

Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά A3 και ο χρόνος της επίσημης παρουσίασης ανακοινώθηκε σήμερα από την εταιρεία.

Έτσι σήμερα το πρωί, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την σειρά A3 στην Ισπανία αύριο, δηλαδή στις 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη εισαγωγή, η σειρά Xiaomi A3 θα έχει τρεις μεγάλες αναβαθμίσεις. Θα είναι με πιο ισχυρή απόδοση, καλύτερη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα είναι ενσωματωμένη στην οθόνη και μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας.

Σύμφωνα με την προηγουμένως ανακοινωθείσα φωτογραφία, το Xiaomi A9 αντιστοιχεί στην έκδοση του CC9Ε, η οποία είναι εξοπλισμένη με Qualcomm Snapdragon 665, με κάμερα πίσω με ανάλυση 48MP και τριπλή κάμερα AI, χωρητικότητα μπαταρίας 4030mAh και υποστήριξη αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε, εκτός από το A3, η σειρά Xiaomi A3 θα περιέχει και το A3 Pro, το οποίο αντιστοιχεί στην έκδοση του CC9. Η εμφάνιση θα είναι ίδια, με σταγονοειδές notch, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι ποιο επεξεργαστή θα έχει. Έτσι μπορεί να είναι ο ίδιος με του CC9, δηλαδή ο Snapdragon 710, αλλά αυτό δεν αποκλείει τη δυνατότητα χρήσης του Snapdragon 730 ή του Snapdragon 712.

Όσο για το σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει, ακούμε ότι θα είναι στα εξής πλαίσια:

  • 4GB+64GB στα 219€
  • 6GB+64GB στα 295€
  • 6GB+128GB στα 335€

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Xiaomi A3 είναι μια συσκευή Android One. Πρόκειται για το Android One τρίτης γενιάς της Xiaomi.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο