24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Forthefestivals “για τα πανηγύρια…” – Μία ελληνική εφαρμογή για τα πανηγύρια, Made by Larisa!

Μία ελληνική εφαρμογή στο Playstore βρήκαμε, κατασκευασμένη από Έλληνες δημιουργούς από την Λάρισσα. Στη σελίδα της εφαρμογής στο Playstore γράφει τα εξής:

Το forthefestivals “για τα πανηγύρια…” είναι μια εφαρμογή που θέλει να χαρτογραφήσει τα πανηγύρια, τους μουσικούς, τους συλλόγους, τα συστατικά δηλαδή που συνεχίζουν να διαιωνίζουν την Ελληνική παράδοση.

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε και αγαπάμε την παράδοση πλέον θα έχουμε το εργαλείο να εντοπίζουμε εύκολα και γρήγορα τους μουσικούς και τις εκδηλώσεις της αρεσκείας μας.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλα αυτά τα συστατικά σε μια κοινότητα, να αναδείξουμε και να προβάλουμε το έργο των μουσικών και των συλλόγων και φυσικά να ενημερώνουμε τον κόσμο.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα σας δείξει διάφορα πανηγύρια ή τυχαία ή τα πιο κοντινά σας. Μία πολύ καλή προσπάθεια έχω να πω και σίγουρα επίκαιρη, αφού τέτοια εποχή σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν άπειρα πανηγύρια να πάτε και να το διασκεδάσετε.

Log-in κάνετε είτε μέσω Google είτε μέσω Facebook και εφόσον επιτρέψετε στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί το GPS σας, θα σας δείξει τα πιο κοντινά σας πανηγύρια, όπως γράφω πιο πάνω.

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο