18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi – Με την Haylou μας παρουσίασε ένα νέο smart watch με 14 ημέρες μπαταρία και IP68!

Σήμερα, η Xiaomi μας παρουσίασε το 419ο προϊόν της που κατασκεύασε με την συνεργασία της εταιρείας Haylou, το Haylou Smart Watch. Εάν διερωτάστε από που ξέρετε την εταιρεία, την γνωρίζετε από το iTechNews και τα πάρα πολύ καλά ασύρματα ακουστικά που έχει κατασκευάσει πάλι μαζί με την Xiaomi και σας έχουμε παρουσιάσει εδώ, τα Xiaomi Haylou GT1 Pro.  Επί του παρόντος, το προϊόν έχει ξεκινήσει σε crowdfunding στο κατάστημα ειδών Xiaomi, και η αρχική τιμή του crowdfunding είναι μόνο 99,9 γιουάν (14$)!

Το Haylou Smart Watch ενσωματώνει 9 σπορ modes, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο όλη την ημέρα, 14 ημέρες μπαταρίας, διαχείριση του ύπνου, την αρίθμηση των βημάτων, τις έξυπνες υπενθυμίσεις ειδοποίησης και άλλες λειτουργίες.

Το Haylou Smart Watch περιλαμβάνει 9 modes αθλητισμού: περπάτημα, τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία, διάδρομος, γυμναστήριο, ορειβασία, στριφογύρισμα, γιόγκα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να καταγράψετε τα βήματα ολόκληρης της ημέρας, την απόσταση δραστηριότητας και την κατανάλωση θερμίδων σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αισθητήρας καρδιακού ρυθμού υψηλών επιδόσεων του ρολογιού, σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο ευφυούς καρδιακού ρυθμού, έχει καλύτερη ικανότητα παρεμβολής και υποστηρίζει 24ωρη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας.

Ταυτόχρονα, το Haylou Smart Watch παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου τη νύχτα, εντοπίζοντας έξυπνα και καταγράφοντας τον βαθύ ύπνο, ελαφρύ ύπνο και την κατάσταση εγρήγορσης, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε την ποιότητα του ύπνου και να βοηθήσετε να προσαρμόσετε τις συνήθειες ύπνου.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η ειδοποίηση κλήσεων, η υπενθύμιση πληροφοριών, η καθιστική υπενθύμιση, η εκπαίδευση αναπνοής, η αφύπνιση και άλλες έξυπνες λειτουργίες υπενθύμισης ειδοποίησης, ενώ με απλή ανασήκωση του καρπού μπορείτε να δείτε τα πάντα εύκολα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έξυπνο ρολόι της Haylou, συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση σε ποιοτικά προϊόντα που βγάζει σε συνεργασία και με την Xiaomi. Το ρολόι έρχεται μ’ ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 210mAh, που μία φόρτιση διαρκεί 14 ημέρες. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την συνεχή και 24ώρη παρακολούθηση της καρδιακής σας λειτουργίας, η μπαταρία τότε διαρκεί για 10 ημέρες.

Επιπλέον, το έξυπνο ρολόι Smart Watch της Haylou, έρχεται με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 1,3 ιντσών (240 x 240), βάρος σώματος μόνο 34g, με βραχιολάκι TPU, υποστηρίζει IP68 οπότε είναι αδιάβροχο, ενώ υποστηρίζει και Bluetooth 4.2.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο