20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi – Κάνει δοκιμές για κινητό με ανανέωση οθόνης στα 120Hz(!) και 5X τηλεφακό!

Πριν από δύο εβδομάδες, είδαμε νέα ότι η Xiaomi εργάζεται σε ένα τηλέφωνο ικανό να καταγράφει βίντεο 8K σε 30fps. Τώρα με το πρώτο MIUI 11 beta να έχει κυκλοφορήσει, στο XDA Devlopers ανακάλυψαν ένα ρυθμό ανανέωσης εναλλαγή στις ρυθμίσεις οθόνης που έρχεται με μια επιλογή 120 Hz!

Αυτό επιβεβαιώνει ότι η Xiaomi πράγματι εργάζεται σε ένα τηλέφωνο με υψηλό ρυθμό ανανέωσης που έως τώρα έχει εμφανιστεί μόνο στα τηλέφωνα παιχνιδιών όπως τα δύο Razer Phones και το Asus ROG Phone II.

Εκτός από την οθόνη υψηλής συχνότητας ανανέωσης, φαίνεται ότι η Xiaomi θα προσφέρει επίσης βελτιωμένους τηλεφακούς για τις επερχόμενες συσκευές της. Το μενού εφαρμογής κάμερας στο MIUI 11, μας αποκάλυψε υποστήριξη για έναν νέο τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ. Εκτός από αυτό, υπάρχει και ένας υπερ-τηλεφακός που θα προσφέρει ψηφιακό ζουμ μέχρι και 50x.

Ultra-telephoto icon στην εφαρμογή της κάμερας στο MIUI 11

Έως τώρα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το ίδιο τηλέφωνο που θα προσφέρει 8K εγγραφή βίντεο σε 30fps θα έρθει επίσης με τη νέα τηλεφακό και 120Hz οθόνη ανατροφοδότησης. Αναμένουμε ότι η Xiaomi θα δώσει εν τω μεταξύ κάποια επίσημα στοιχεία.

Λέτε το τηλέφωνο αυτό να είναι το Mi Mix 4!? Εσείς τι πιστεύετε!?

 

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο