20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Huami Amazfit Smart Sports Watch 3 – Παίρνει τεράστια αναβάθμιση, υποστηρίζοντας μέχρι και 80 sport modes!

Τα γενικά αθλητικά ρολόγια υποστηρίζουν περισσότερα από δέκα αθλητικά modes, που γι’ αυτά είναι αρκετά στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα αθλητικά ρολόγια της Huami όμως, όπως είναι πχ το νέο Amazfit Stratos 3, αναμένεται να λάβει ενημέρωση μέσω της οποίας θα μπορεί πια να παρακολουθεί μέχρι και 80 είδη, συμπεριλαμβανομένου ειδικών χωρών, Muay Thai, Tai Chi και του κυνηγιού, καλύπτοντας σχεδόν όλα τα αθλήματα που μπορούν να έχουν πρόσβαση οι απλοί άνθρωποι.

Η Huami Technology έγραψε στον λογαριασμό της στο Weibo ανακοίνωσε: “Η έξυπνη σειρά αθλητικών ρολογιών Amazfit 3 είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια σημαντική ενημέρωση! Η έξυπνη λειτουργία θα αυξηθεί σε 80 αθλητικές λειτουργίες, ώστε να πληρούν περισσότερο τις αθλητικές σας ανάγκες”.

Η Huami Amazfit Smart Sports Watch 3 διατιμάται στην Κίνα στα 1299 γιουάν. Έχει σχεδιαστεί για αθλήματα και είναι εξοπλισμένο με οθόνη Full Moon 1,34 ιντσών. Μπορεί ακόμα να παρέχει σαφή προβολή περιεχομένου σε υπαίθριες αθλητικές σκηνές.

Επιπλέον, το ρολόι διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ Sony GNSS και υποστηρίζει τέσσερα διαφορετικά συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης: GPS, GLONASS, Beidou και Galileo.

Από την άποψη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, το Amazfit Smart Sports Watch 3 Star Wars Edition είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα διπλού πυρήνα, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία Ultra και πιο έξυπνη κανονική λειτουργία. Τα τυπικά σενάρια χρήσης των δύο τρόπων λειτουργίας είναι 14 ημέρες και 7 ημέρες αντίστοιχα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Stratos 3, σας έχω ήδη ανεβάσει ένα συγκριτικό μεταξύ των Amazfit GTR 47mm – Stratos 2 και Stratos 3.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο