18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

OnePlus 8 Pro – Διαρροή επιβεβαιώνει 120Hz οθόνη, HDR10+ υποστήριξη και άλλα πολλά!

Βάση των διαφόρων φημών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν είμαστε και πολύ μακριά από την ημερομηνία παρουσίασης της σειράς OnePlus 8. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εμφανιστούν περισσότερες διαρροές στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, η εστίαση είναι στην οθόνη του OnePlus 8 Pro.

Η OnePlus, αναμένεται να παρουσιάσει τα OnePlus 8, 8 Lite και 8 Pro στα μέσα Απριλίου. Κάθε τηλέφωνο ποικίλλει ανάλογα με τις προδιαγραφές, ενώ το 8 Pro έρχεται ως το πιο ισχυρό από τα τρία τηλέφωνα. Θα έχει επίσης μια οθόνη “Super Fluid Curved” των 6,78 ιντσών, σύμφωνα με τον leaker Ishan Agarwal.

Ο Agarwal ανέβασε στο Twitter (@ ishanagarwal24) λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη του τηλεφώνου. Αυτά επιβεβαιώνουν ή προσθέτουν σε μερικές φήμες που ήδη κυκλοφορούν για το τηλέφωνο. Ο αριθμός 6,78 ιντσών είναι ενδιαφέρον, καθώς είναι μεγαλύτερος από τις διαρροές του παρελθόντος, ο οποίος δήλωσε ότι το 8 Pro θα έχει μια οθόνη 6,7 ιντσών. Για να συγκρίνετε, το ήδη τεράστιο OnePlus 7 Pro έχει οθόνη 6,67 ιντσών.

Μαζί με το μέγεθος της οθόνης, o Agarwal λέει ότι το 8 Pro θα υποστηρίξει ένα ρυθμό ανανέωσης των 120Hz. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τους οπαδούς της OnePlus, δεδομένης της επιμονής της εταιρείας στη σημασία των υψηλών ποσοστών ανανέωσης.

Περαιτέρω, o Agarwal λέει ότι η οθόνη του Pro 8 θα έχει πιο ακριβή χρώματα από τα προηγούμενα τηλέφωνα. Θα περιλαμβάνει επίσης Εκτίμηση κίνησης, Αντιστάθμιση κίνησης (MEMC). Πίσω τον Ιανουάριο, ο CEO της OnePlus, Pete Lau, έδειξε το MEMC στο Twitter, σημειώνοντας ότι η εταιρεία δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο chip MEMC που μπορεί να ωθήσει τα συνηθισμένα βίντεο 30fps έως και 120fps.

Το MEMC, για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, είναι μια μορφή εξομάλυνσης της κίνησης. Και η εξομάλυνση της κίνησης είναι μια τεχνολογία που προσθέτει τεχνητά πλαίσια στο βίντεο για να τα αναπαράγει σε υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Συνήθως, η εξομάλυνση της κίνησης βρίσκεται στις τηλεοράσεις και μπορεί να κάνει τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές να φαίνονται πραγματικά περίεργες. Ας ελπίσουμε ότι το OnePlus MEMC λειτουργεί καλύτερα στις 8 Pro από την εξομάλυνση της κίνησης στις τηλεοράσεις.

Η Agarwal σημειώνει ότι η οθόνη toy Pro 8 θα υποστηρίζει το HDR10+ με 1,400 έννοιες φωτεινότητας. Επιπλέον, θα είναι “πάντα σε 10bit HDR.”

Τέλος, ο Agarwal λέει ότι το OxygenOS – το προσαρμοσμένο Android skin OnePlus που περιλαμβάνει στα τηλέφωνά της – θα έχει βελτιστοποιήσεις για να το κάνει πιο ομαλό και γρηγορότερο. Θα υπάρξει επίσης “Haptics 2.0”, που υποδηλώνει ότι το Pro 8 θα περιλαμβάνει βελτιωμένες απτικές αποκρίσεις στην είσοδο αφής.

Συνολικά, το OnePlus 8 Pro διαμορφώνεται ως μια συσκευή με χαρακτηριστικά. Όπως συμβαίνει με όλες τις φήμες, ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε αυτές τις λεπτομέρειες με σκεπτικότητα. Μέχρι η OnePlus να αποκαλύψει το τηλέφωνο, δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν αυτές οι λειτουργίες θα συμπεριληφθούν στη συσκευή.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://mobilesyrup.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο