14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκτήστε με 17,71€ το iMars T240 TPMS και δείτε πως θα οδηγείτε πια με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας (Video + εικόνες)

Πολλοί πιστεύω δεν πολυασχολούμαστε με το αυτοκίνητο. Ή γιατί δεν έχουμε χρόνο ή γιατί βαριόμαστε ή γιατί το χρησιμοποιούν άλλα μέλη της οικογένειας περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να το αφήσουμε στην τύχη του. Για τον λόγο αυτό είπα να του κάνω ένα μικρό δωράκι για να μην αισθάνετε ότι δεν το σκέφτομαι. Του πήρα λοιπόν από το Banggood ένα σύστημα αυτόματης παρακολούθησης της πίεσης του αέρα στα λάστιχα. Συγκεκριμένα του αγόρασα το iMars T240 TPMS. Το σύστημα αυτό μέσω 4 αισθητήρων, μας δίνει την δυνατότητα να ξέρουμε συνέχεια τι πίεση έχουν τα λάστιχα μας, ενώ η συσκευή δουλεύει με ηλιακή ενέργεια, είναι δηλαδή μία οικολογική συσκευή!

Η συσκευασία ήρθε από το Banggood χωρίς κανένα πρόβλημα φυσικά. Ανοίγοντας την συσκευασία μέσα θα βρείτε την συσκευή που σας δείχνει την πίεση των ελαστικών, τους 4 αισθητήρες, 4 ροδέλες, ένα κλειδί για να σφίξετε τις ροδέλες, ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά και μία αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης για να κολλήσετε την συσκευή πάνω στο ταμπλώ του αυτοκινήτου.

[affcoups id=”93734″]

Η όλη διαχείριση της συσκευής είναι πανεύκολη όπως θα δείτε και στο βίντεο. Η συσκευή ενεργοποιείται πατώντας παρατεταμένα το δεξί κουμπί. Πατώντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις. Εκεί μπορείτε να ορίσετε την μέγιστη και την ελάχιστη τιμή στις μετρήσεις της πίεσης των ελαστικών, την μέγιστη θερμοκρασία, εάν η θερμοκρασία θα φαίνεται σε °C ή °F όπως και εάν η πίεση θα είναι σε Psi ή Bar. Η ηχητική προειδοποίηση κλείνει πατώντας όποιο κουμπί θέλετε.

Η συσκευή έχει μπαταρία λιθίου με χωρητικότητα 280mAh, ενώ οι 4 αισθητήρες έχουν πλακέ μπαταρία CR1632 που κρατάει για 2 – 3 χρόνια περίπου. Η συσκευή φορτίζει όπως σας είπα με τον ήλιο, καθότι έχει ηλιακό πάνελ στο πάνω μέρος, αλλά και μέσω της Type A θύρας USB, αν πχ οδηγείτε βράδυ και δεν υπάρχει ήλιος.

[affcoups id=”93734″]

Δείτε και την βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Δεν ξεχνάμε να κάνουμε Like & Share το βίντεο και να γραφτούμε στο κανάλι, πατώντας στην καμπάνα για να ειδοποιηθούμε για νέα βίντεο.

Εάν λοιπόν θέλετε να αισθάνεστε ασφάλεια στον δρόμο και να ξέρετε τι σας γίνεται, τότε μπαίνετε πρώτα στον λογαριασμό σας στο Banggood και μετά πατάτε το μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα δώσετε αυτό που βλέπετε πιο κάτω

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

 

[affcoups id=”93734″]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο