21.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024

Οι αριθμοί πωλήσεων του PS5 πλησιάζουν τα πέντε εκατομμύρια μονάδες καθώς αναμένεται η ανανέωση αποθεμάτων τον Ιανουάριο!

Τα στοιχεία πωλήσεων του PS5 δείχνουν ότι η κονσόλα της Sony κλείνει στα 4,5 εκατομμύρια, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει ξεπεραστεί το 5 εκατομμύρια. Σύμφωνα με δεδομένα της VGChartz, οι πωλήσεις του PS5 ήταν 4.480.728 συσκευές έως τις 26 Δεκεμβρίου.

Οι αριθμοί πωλήσεων του PS5 πλησιάζουν τα πέντε εκατομμύρια μονάδες καθώς αναμένεται η ανανέωση αποθεμάτων τον Ιανουάριο!

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πληροφορίες προορίζονται για πωλήσεις πριν από δύο εβδομάδες, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι οι πωλήσεις της Sony μπορεί τώρα να είναι περίπου στα πέντε εκατομμύρια μονάδες, αν όχι πέραν αυτού του απίστευτου αριθμού. Οι αριθμοί πωλήσεων του PS5 ήταν ισχυροί από την κυκλοφορία του το Νοέμβριο. Συγκριτικά, το Xbox Series X | S έχει συγκεντρώσει 2.401.386 παγκόσμιες πωλήσεις από την κυκλοφορία, ενώ πάνω από 27,5 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo Switch αγοράστηκαν το 2020.

Είναι σαφές ότι το PS5 θα συνεχίσει να είναι ένα τεράστιος πωλητής εάν μπορεί να διαχειριστεί τις σχεδόν πέντε εκατομμύρια μονάδες που πωλούνται εντός δύο μηνών από τον κύκλο ζωής του. Ωστόσο, η προσφορά αποθεμάτων ήταν ένα πρόβλημα σε όλο τον κόσμο, με χιλιάδες παίκτες να προσπαθούν να αρπάξουν τις λίγες διαθέσιμες μονάδες. Για παράδειγμα, το πρόσφατα αποκαλυφθέν μαύρο PS5 από το SUP3R5 συγκέντρωσε περίπου 54.000 άτομα στη λίστα αναμονής του για μόλις 304 κονσόλες. Υπάρχουν φήμες ότι η επαναφορά του PS5 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 21 Ιανουαρίου, ειδικά στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσον αφορά τις ΗΠΑ, το restock φαίνεται να συμβαίνει σποραδικά μέσω των Walmart, Target, Best Buy κ.λπ. και υπάρχει αναφορά ότι η Sony φέρνει ένα τεράστιο φορτίο (“100% μεγαλύτερο από τα πρώτα 2 συνδυασμένα”) κάποια στιγμή σε αυτό πρώτο τέταρτο.

Ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη θα πρέπει να αποφύγουν να στραφούν σε scalpers, καθώς το PS5 restock φαίνεται να έρχεται, οι οπαδοί στην Ταϊλάνδη έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη ευκαιρία να αποκτήσουν τις τελευταίες και καλύτερες συσκευές της Sony. Ο επίσημος ιστότοπος PlayStation για την Ταϊλάνδη αποκάλυψε ημερομηνία προπαραγγελίας και ημερομηνία κυκλοφορίας στις 22 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα, για τη νέα κονσόλα. Όσον αφορά τις τιμές, το κανονικό PS5 διατίθεται στα 16,990 THB (564 US $), ενώ το μοντέλο Digital Edition θα είναι 13,990 THB (465 US $).

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο