20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χειμωνιάτικες αποκλειστικές προσφορές – Windows 10 Pro στα €7.23 και Office 2019 Pro στα €25.15!

Είμαστε πια στα μέσα του χειμώνα και τώρα άρχισε να δείχνει τα δόντια του ο καιρός, βάζοντας κρύο, επιτέλους, και βλέποντας μία άσπρη μέρα. Ωραίο σκηνικό για βόλτα, αλλά με το lockdown δεν είναι ο κατάλληλος καιρός. Είναι όμως ο κατάλληλος καιρός ν’ ανανεώσετε την λίστα των προγραμμάτων που έχετε στον υπολογιστή σας, για να δουλεύετε καλύτερα και πιο σωστά!

Επειδή ο πειρατεία δεν είναι καλό πράγμα και καλό είναι να έχετε αυθεντικά Windows και Office, δείτε πως μπορείτε ν’ αποκτήσετε αυθεντικό κλειδί για τα Windows 10 Pro και το Office 2019 Pro στην χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε online!

Το U2KEY είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που σαν πρωταρχικό του στόχο έχει την παροχή στους πελάτες του μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών αλλά και προγραμμάτων στις πιο προσιτές τιμές. Συνδυάζουν τις χαμηλότερες τιμές με άμεση παράδοση μέσω του μοναδικού αυτοματοποιημένου συστήματος που έχουν, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ποιότητα γρήγορης εξυπηρέτησης.

Οι τιμές αναφέρονται και τιμολογούνται στα κύρια νομίσματα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα που σας ενδιαφέρει μέσα από το αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή της αρχική τους σελίδας. Όλα τα προϊόντα τους παραδίδονται ψηφιακά μέσω του διαδικτυακού τους συστήματος μέσα σε λίγα λεπτά. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε ελέγχους ασφαλείας που ενδέχεται να προκαλέσει μια σύντομη καθυστέρηση.

 

Δείτε όμως τις χειμωνιάτικες προσφορές που σας έχουνε!

 

Επιπλέον 44.7% έκπτωση με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού : ITE

 

Επιπλέον έκπτωση 37% με την χρήση τοιυ εκπτωτικού κωδικού : ITE1

 

Έπιπλέον 8% έκπτωση με χρήση του εκπτωτικού κωδικού : ITE2

 

Το U2Key υποστηρίζει φυσικά αγορές μέσω Paypal, αλλά και μέσω τραπεζικών καρτών εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal. Προσωπικά πάντως θα σας συνιστούσα να φτιάξετε ένα λογαριασμό και να κάνετε τις αγορές καλύτερα μέσω αυτού. Εάν για κάποιο λόγο θέλετε να επικοινωνήσετε με το U2Key, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τους δύο ακόλουθους τρόπους:

Live Support: 24/7 Live Support
Email: support@u2key.com

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο