18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το ΝΕΟ Android TV BOX της COSMOTE TV είναι εδώ!!! Δες το… και μάθε τα χαρακτηριστικά του…

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας της streaming υπηρεσίας της, η COSMOTE TV λανσάρει το νέο Android TV αποκωδικοποιητή της. Πρόκειται για τον SKYWORTH HY4415, ο οποίος κατασκευάζεται στην Κίνα από την εταιρεία Shenzhen Skyworth Digital Technology. Είναι σχεδιασμένος αποκλειστικά για την COSMOTE TV, η οποία βασίζεται στην τεχνολογική πλατφόρμα Comsat Technology Solutions και συνδυάζει το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών με το on demand περιεχόμενο σε μια προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, μέσα από ένα φιλικό μενού και εύκολο περιβάλλον πλοήγησης.

Ο ολοκαίνουργιος αυτός αποκωδικοποιητής είναι εξοπλισμένος με το νέο chipset Amlogic S905X4, το οποίο φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz (4×2.0GHz). Ο επεξεργαστής αυτός υποστηρίζει τον νέο video codec AV1 της Google που επιτυγχάνει αποδοτικότερη συμπίεση σε σχέση με άλλους codec, όπως το VP9, καταλαμβάνοντας έως και 30% λιγότερο όγκο, κάτι που συνεπάγεται ανάλογα χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων κατά την εκτέλεση streaming. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 2GB LPDDR4 και FLASH 16GB που αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο για την εγκατάσταση εφαρμογών. Υποστηρίζει Ultra HD (3840x2160p) ανάλυση και είναι συμβατός με HDR 10/10+, HLG και Dolby Vision.

Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο DVB-T2 δέκτη για τη λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών, ο οποίος όμως αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε μεταγενέστερη αναβάθμιση του λογισμικού.

Λειτουργεί με λογισμικό Android TV και συγκεκριμένα με την έκδοση 10.0 το οποίο καθιστά τη COSMOTE TV τον πρώτο πάροχο τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ευρώπη που διαθέτει στους συνδρομητές του αποκωδικοποιητή με την τελευταία αυτή έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού.. Διαθέτει επίσημη πιστοποίηση Google και περιλαμβάνει στο μενού του το κατάστημα αγορών Play Store που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή της COSMOTE TV να κατεβάζει τις αγαπημένες του εφαρμογές και να τις χρησιμοποιεί μέσα από τον αποκωδικοποιητή του. Η συσκευή λειτουργεί άριστα και ως media player, καθώς μπορεί να αναπαράγει σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων video και ήχου. Επιπλέον, με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο ο συνδρομητής μπορεί να στέλνει φωνητικές εντολές λειτουργίας στον αποκωδικοποιητή αλλά και να ψάξει εύκολα και γρήγορα video από το YouTube μέσω φωνητικής αναζήτησης. Θα πρέπει να σημειώσουμε στην παρούσα φάση ότι η εκτέλεση φωνητικών εντολών δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο