20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια μεγάλη εταιρεία ξέμεινε να στέλνει τα κινητά της με φορτιστή…η Huawei! Αμ δε…!!!

Αφού η Apple αφαίρεσε τους προσαρμογείς φόρτισης από το πακέτο iPhone, πολλοί επαναστάτησαν και πολύ σωστά άρχισαν να κατηγορούν την εταιρεία για μια ανεπιθύμητη επιθυμία να αυξήσει τα κέρδη της. Η εταιρεία της Cupertino ανέφερε ότι το έκανε αυτό λόγο των περιβαλλοντικών ανησυχιών που έχει.

Είναι αλήθεια ότι οι ειδικοί έχουν ήδη υπολογίσει πόσο μπορεί να εξοικονομήσει η εταιρεία από την παράδοση ολοκαίνουργων iPhone χωρίς φορτιστές στο κουτί. Αποδείχθηκε ότι μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Παρά τη αρκετά μεγάλη δόση αρνητικότητας από τους χρήστες, η Samsung και η Xiaomi έχουν επίσης κάνει προσπάθειες να φέρουν το μη φορτισμένο μέλλον πιο κοντά. Τώρα φαίνεται ότι θέλει να μπει στην παρέα των τριών αυτών εταιρειών και η Huawei! Εδώ όμως η αιτία είναι διαφορετική και όχι η οικολογία ή τα λεφτά.

Σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες, ο κύριος λόγος για τον οποίο ο προσαρμογέας φόρτισης θα εξαφανιστεί από το κουτί των smartphone της σειράς Huawei Nova 8 και Huawei Mate 40. καθώς και άλλες συσκευές με το τσιπ Kirin 990, είναι η έλλειψη του τσιπ φόρτισης. Είναι ενδιαφέρον ότι, ταυτόχρονα, οι φορτιστές μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα στα καταστήματα της εταιρείας. Βέβαια, το περίεργο είναι ότι βάση με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο προσαρμογέας φόρτισης ενδέχεται να αποκλειστεί από την προμήθεια των smartphone της σειράς Huawei P50.

Τον Μάιο, η σειρά Huawei P50 πρέπει να φτάσει στην αγορά και πάλι να προσφέρει μια άνευ προηγουμένου ποιότητα λήψης με την κάμερα που θα έχει. Αναμένουμε ότι το Huawei P50 Pro θα λάβει αρκετές κάμερες για διαφορετικούς σκοπούς και αυτό θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τους αντιπάλους του στην αγορά.

Υπάρχουν επίμονες φήμες στον Ιστό ότι ο νέος αισθητήρας Sony IMX800 θα βοηθήσει να συντρίψει τους ανταγωνιστές. Αλλά το ποντάρισμα θα γίνει όχι μόνο στο νέο υλικό. αλλά και σε αυτό που έχει ήδη αποδειχθεί στο παρελθόν. Έτσι, σύμφωνα με τον γνωστό πληροφοριοδότη του δικτύου @RODENT950, τα νέα smartphone της σειράς Huawei P50, μεταξύ άλλων, θα λάβει κι έναν αισθητήρα Sony IMX600 40 megapixel, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Huawei P20 Pro.

Κάποτε, αυτό το smartphone έγινε καταιγίδα για τα τηλέφωνα με κάμερα και, ίσως, με αυτό ξεκίνησε η φήμη της Huawei ως κατασκευαστής των καλύτερων ναυαρχίδων όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών. Η ίδια ενότητα ήταν διαθέσιμη στο Huawei Mate 30 Pro. Δεν αναφέρεται ο ρόλος του Sony IMX600 στο σύστημα κάμερας Huawei P50. Μπορούμε μόνο να προτείνουμε ότι θα προσφέρεται ως ευρυγώνιο module.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. και σε λιγο καιρο θα καταργηθει και το κουτι,,, σε λαδοκολα μονο. το μαρκετινκ φτει αυτο τους μαθαινουν, αντι 750 θα δινεις 700 και 50

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο