13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επιτέλους, το Spotify προσφέρει ακρόαση στο Apple Watch εκτός σύνδεσης

Η σχέση μεταξύ του Spotify και της Apple ήταν… αμφισβητούμενη κατά καιρούς. Σε τελική ανάλυση, η Apple τρέχει την υπηρεσία του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, το Apple Watch και το Spotify διατηρούν το Νο. 1 στις αντίστοιχες κατηγορίες τους με μεγάλο περιθώριο. Και το να παίζετε ωραία τελικά ωφελεί μια ευρεία γκάμα χρηστών σε αυτό το επικαλυπτόμενο διάγραμμα Venn.

Σήμερα, το Spotify ανακοίνωσε ότι φέρνει επιτέλους στο smartwatch αυτό που είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά του. Από σήμερα, οι συνδρομητές Premium μπορούν να κατεβάσουν μουσική και podcasts στο wearable για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αφήνουν το τηλέφωνό τους στο σπίτι όταν πηγαίνουν για τζόκινγκ.

Η νέα λειτουργία λειτουργεί περισσότερο ή λιγότερο, όπως η τυπική λήψη και κοινή χρήση. Οι χρήστες κάνουν κλικ στις τρεις ελλείψεις δίπλα σε ένα άλμπουμ, λίστα αναπαραγωγής ή podcast και κάνουν κλικ στο “Λήψη στο Apple Watch”. Μετά τη λήψη, τα πράσινα βέλη θα εμφανιστούν δίπλα στον τίτλο. Με τα ακουστικά σε συνδυασμό, θα μπορείτε να κάνετε ροή απευθείας από το ρολόι.

Η Samsung έχει ήδη προσφέρει τη δυνατότητα σε ορισμένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής Galaxy Watch της Samsung. Η υπηρεσία έρχεται επίσης σύντομα στα ρολόγια του Google Wear OS, σύμφωνα με ανακοίνωση στο I / O. Η Apple Music, φυσικά, προσέφερε εκτός σύνδεσης στο ρολόι για λίγο, όπως και η Pandora.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο