20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η οπίσθια οθόνη του Mi 11 Ultra έχει οριστεί για να αποκτήσει επιτέλους δυνατότητες σχετικές με την κάμερα σε άμεση ενημέρωση!

Η Xiaomi κυκλοφόρησε τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra λίγο πίσω, με τα τηλέφωνα να ξεκινούν τους μεγαλύτερους αισθητήρες CMOS που έχουμε δει ποτέ σε ένα smartphone που μόλις κυκλοφόρησε. Το Mi 11 Ultra είχε επίσης ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στο οπλοστάσιό του – μια δευτερεύουσα οθόνη στο πίσω μέρος του.

Ενώ η οπίσθια οθόνη του Mi 11 Ultra δεν είναι η πρώτη του είδους του, κέρδισε πρωτοσέλιδα ως η πρώτη σε ναυαρχίδα από μια κύρια μάρκα με ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Δυστυχώς, όμως, οι κριτικές ήταν μικτές, με τις περισσότερες να υποδηλώνουν την περιορισμένη χρησιμότητα της οθόνης. Αυτή η αδυναμία φαίνεται ότι θα διορθωθεί σύντομα.

Από τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται σήμερα στο Weibo, η τελευταία εσωτερική έκδοση beta για το Mi 11 Ultra επιτρέπει στην πίσω οθόνη να κάνει μια σειρά από πράγματα που δεν μπορεί να κάνει τώρα. Αυτό περιλαμβάνει εγγραφή βίντεο, αργή κίνηση, χρονική καθυστέρηση, λειτουργία πορτρέτου και νυχτερινή λειτουργία. Ολόκληρη η γκαλερί, ουσιαστικά.

Δεν είναι γνωστό πότε αυτή η έκδοση θα φτάσει στο κοινό, αλλά δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μερικούς μήνες. Θα έκανε έτσι το Mi 11 Ultra μια ακόμη πιο απίστευτη συσκευή κάμερας, καθιστώντας το ως μία αδιαμφισβήτητη κορυφαία επιλογή για το πλήθος selfie-snapping.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο