12.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Nubia ανακοινώνει το RedMagic 6R, ένα νέο τηλέφωνο παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας με κορυφαίο SoC!

Η κορυφαία μάρκα της ZTE, Nubia, έχει δείξει ότι ήταν απασχολημένη τελευταία, λανσάροντας μια ναυαρχίδα της σειράς Z για πρώτη φορά σε 2 χρόνια. Τώρα, αποδεικνύει ότι διατηρεί τον ρυθμό εργασίας της με μια νέα προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών RedMagic. Αυτή η γραμμή έχει δει την πρώτη της Pro έκδοση το 2021. Τώρα, έχει επίσης αποκτήσει μια εναρκτήρια παραλλαγή R.

Η παρουσίαση της επιβεβαίωσε διαρροές που υποδηλώνουν ότι η Nubia είχε υιοθετήσει ένα πολύ γενικό πρότυπο από κάποιο ODM για αυτό το τηλέφωνο, ειδικά σε σύγκριση με τα ειδικά σχεδιασμένα, φυσικά σχέδια ανεμιστήρων της σειράς RedMagic μέχρι τώρα.

Και πάλι, αποδεικνύεται ότι η μάρκα έκτισε στο σασί του 6R με μια επιμήκη, καλλιτεχνική προφορά για το καπάκι της κάμερας, που θυμίζει έντονα αυτό στο Z30 Pro (το οποίο εμπνεύστηκε από το Xiaomi Mi 11 Ultra με τη σειρά του).

Η τεχνητή επαύξηση κάμερας διαθέτει μια αρκετά τυπική συστοιχία 64 + 8 + 5 + 2MP. Ωστόσο, το επιχειρηματικό τέλος του 6R βρίσκεται κάπου αλλού. Η οθόνη FHD + AMOLED 6,67 ιντσών υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360Hz. Επομένως, ταιριάζει σχεδόν με τις τελευταίες ναυαρχίδες του RedMagic και μπορεί να αντέξει άλλους από διαφορετικούς OEM.

Από την άλλη πλευρά, το 6R έχει σχετικά μικρή μπαταρία 4.200 mAh που φορτίζει στα 55 watt, σε αντίθεση με την ταχύτητα έως και 120W που βρίσκεται σε ορισμένες SKUs του 6 Pro. Ωστόσο, εξακολουθεί να τρέχει το ενημερωμένο RedMagic UI 4.0 που βασίζεται στο Android 11, χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή Snapdragon 888 κορυφαίας τεχνολογίας.

Το RedMagic 6R διατίθεται σε SKU 6 έως 12 GB RAM, τα οποία ξεκινούν από 2.699 γιουάν (~ 423 $ ΗΠΑ). Πηγαίνουν σε γενικές πωλήσεις την 1η Ιουνίου 2021 στην Κίνα, ενώ η μάρκα σημειώνει ότι μια επόμενη παγκόσμια κυκλοφορία για αυτό το νέο τηλέφωνο “έρχεται σύντομα”.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο