19.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το νέο Meizu Watch διαθέτει υποστήριξη eSIM, SpO2 και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 36 ημερών!

Η Meizu είναι ένας OEM μ’ ένα κορυφαίο τηλέφωνο Android του 2021, που δεν διαφέρει από το OnePlus 9 Pro όσον αφορά την εμφάνιση. Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε ένα έξυπνο ρολόι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύντροφος του 18 ή 18 Pro, αν και λόγο ότι υποστηρίζει eSIM, ίσως και να μην χρειάζεται τελικά.

Το νέο Meizu Watch χρησιμοποιεί για επεξεργαστή τον Snapdragon Wear 4100 για την εκτέλεση GPS και αισθητήρες που εντοπίζουν αυτόματα και αρχίζουν να παρακολουθούν 10 ή περισσότερους τύπους προπόνησης. Διαθέτει επίσης NFC για Meizu Pay, Bluetooth 4.2 και Wi-Fi μονής ζώνης. Μπορεί επίσης να εισέλθει σε “λειτουργία κλήσης SOS” εάν ο χρήστης πιέσει το πλήκτρο οικίας / τροφοδοσίας ορισμένες φορές.

Η Meizu έχει επίσης εξοπλίσει το νέο ρολόι της με μπαταρία 420mAh που, όπως ισχυρίζεται, έχει ονομαστική τιμή για 36 ώρες μεταξύ των φορτίσεων. Όταν χρειάζεται να φορτιστεί, χρησιμοποιεί μια μαγνητική βάση.

Ο φορτιστής έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τα συστήματα mEngine και mCharge for Watch του OEM, με ονομαστική επαναφόρτιση της μπαταρίας σε μόλις 45 λεπτά. Η Meizu ισχυρίζεται επίσης ότι η φόρτιση των 15 λεπτών δίνει χρήση για μία ημέρα σε αντάλλαγμα. Το νέο ρολόι τρέχει επίσης σε ένα ιδιόκτητο FlymeOS για ρολόγια, το οποίο υποστηρίζει έναν έξυπνο βοηθό και προσαρμοσμένες επιφάνειες watchface που βασίζονται σε φωτογραφίες. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα έχει δυνατότητες ψηφιακών κλειδιών αυτοκινήτου, ανάλογα με τη συμβατότητα του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά την έκδοση, το Meizu smartwatch είναι ένας ακόμη κλώνος του Apple Watch, αν και ένας με αρκετά γενναιόδωρη οθόνη AMOLED 1,78 ιντσών 326 ppi σε πυκνότητα pixel. Ο κατασκευαστής του το έχει με τιμή 1.499 γιουάν, και θα το κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου 2021. Ωστόσο, η διεθνής διαθεσιμότητα δεν έχει ακόμη αναφερθεί.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο